Искат я: Петя Буюклиева пак ще се вихри в трето тв шоу!

Искат я: Петя Буюклиева пак ще се вихри в трето тв шоу!
3.7 (73.33%) 3 votes

Петя Буюклиева пак ще пили нерви на нови играчи в реалите формат

Скандалната певица Петя Буюклиева е на път да участва в трето телевизионно шоу. За това намекна самата певица в студиото на ТВ7. Явно скандала продава, недоволстват потребители на на социалната мрежа.

Блондинката събра куп негативни изказвания още по време на първото си участие в подобен телевизионен проект. Вечната „фатална жена” буквално взриви с претенциите и забележките си при присъствието си в шоуто „Музикална академия”.

Въпреки това Петя Буюклиева бе харесана и попадна в следващо телевизионно развлекателно предаване. В едно от най-вървежното шоу по Нова телевизия Биг Брадър Ол Старс певицата бе отново част от съквартирантите в Къщата в Големия брат. И там изпълнителката пак остана вярна на вътрешното си „аз”.

Петя Буюклиева пак я искат за шоу

Петя Буюклиева пак я искат за шоу

Поп певицата обръщаше повече внимание на себе си, на красотата и на външния ефект, а по-рядко участваше в ежедневните битовизми – чистене, миене на чинии и готвене. Все пак Петя доказа, че го може и това, но отчужди почти всички жени от себе си. С последната си изцепка за личния живот от гуляйджийския период на кандидат-бабата, актрисата Катето Евро, певицата наклони везните на негативизма буквално на сто процента към себе си. Скандалната писателка Калина Паскалева почти непрекъснато се заяждаше с Петя Буюклиева и въпреки напъните певицата да я омилостиви, двете се разделиха като врагове.

Тя възмути съквартирантите си с клюкаренето по адрес на своите колеги. Певицата из чурулика куп пикантерии около личния живот на големия ни певец Васко Найденов, естрадната прима Йорданка Христова, великата Лили Иванова.Но заради това, че беше провокативна, пряма и до болка искрена не успя да спечели формата. Но сега отново интереса е насочен към нея и затова Петя Буюклиева е повече от щастлива.

Дори се чувства донякъде победителка, особено като по неин адрес се изсипаха куп гнусотии. Певицата не открехна кое е шоуто, отправило покана към нея. „Много по-важното е, че от един, през втори, а сега преминавам към трети тв формат”, не се стърпя да се похвали Петя Буюклиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар