Ани Цолова бясна, свърши се с охолния живот

Ани Цолова бясна, свърши се с охолния живот
5 (100%) 4 votes

Ани Цолова ще трябва да намали значително стандарта, на който е свикнала! Това вбесява журналистката, която в момента изразява своя гняв пред колегите си в Нова ТВ!

Провокативната тв водеща Ани Цолова е бясна. Откакто преминаха в Нова ТВ, тя и Виктор Николаев се радваха на охолен живот с рекордна месечна заплата от цели 15 хил. лв., но това вече свърши. От 1 февруари двамата ще прибират само по 10 хил. лв., писа наскоро „Уикенд“. Рейтингът на „Здравей, България“ значително е паднал през последната година и това е причината началниците в Нова ТВ да намалят заплатите на водещите.

Жесток удар за Ани Цолова, тя е извън кожата си!

Жесток удар за Ани Цолова, тя е извън кожата си!

И докато Виктор се примирил с положението, като един значително по-скромен човек, Ани Цолова беснеела по коридорите на медията, научи Kliuki.bg. Тя разправяла пред всички колеги колко несправедливо се отнесли с нея. Ако продължава така, журналистката дори може да бъде уволнена, колкото и известно лице да е тя.

„Ани трябва да разбере, че има шефове, не е тя началникът и не определя тя правилата. Казвала съм й многократно да си мълчи, защото нищо няма да промени с бесните си изблици. Вярно е, че тя и Виктор не заслужаваха по-ниска заплата, защото си вършеха работата страхотно, но понякога е нужно да склониш глава и да преглътнеш егото си.“ – коментира близка приятелка на Ани Цолова.

Главната болка на тв водещата е, че ще трябва вече да си прави сметката по-задълбочено. Досега тя не се трогваше от нищо и живееше охолно. Къщата й струва цели 400 хил. лв., а отделно Ани има покупки за още хиляди левове. Голямата трвога на Цолова обаче е свързана с банките. Журналистката има много големи кредити, които погасява всеки месец при огромна лихва. Новата й заплата ще я затрудни дотолкова, че вече няма да живее като принцеса, а ще трябва да понижи малко разходите си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ани Цолова бясна, свърши се с охолния живот”

  1. Elena Dimitrova

    ян. 14. 2015

    Oh,gorkata10000lv.sa i malko,a kakvo da kajem nie s 300-400lv,kato samo parnoto ni e 200lv.

Добавете коментар