Николета заснела сватбата на Мария ужким нелегално – да очакваме „тайно” видео й от Голямата веселба

Сватбата на Мария беше документирана от парапараците на Николета,...но това не изненада никого!

Предвид това, че футболната съпруга изненадващо се сдобиваше с ексклузивни новини около празника на певицата, очакваше се тя да е замесена и в медийното му отразяване. Благодарение на Николета научихме кога и как ще се жени Мария, и в реда на нещата беше да я видим при нея и като булка. Само да не ни разправят, че имало преследване, дебнене и криене!

Иначе kliuki.bg видяха, освен почерпката за сватбата на Мария, и как са се спретнали най-важните участници в тържеството. Певицата може да нагизди най-близките си с траурно черно, но пък тя грееше в бяла рокля, стилна шапчица и с развълнуван съпруг под ръка. Единствената конкуренция на булката, очаквано, беше нейната кума-свекърва – Диди!

[caption id="attachment_333396" align="aligncenter" width="300"]Младоженецът вече е недостъпен за колежките на булката - ето го документалното доказателство! Младоженецът вече е недостъпен за колежките на булката - ето го документалното доказателство![/caption]

Електронното издание „Всеки ден” се сдоби с първи кадри от мероприятието. За да си гарантират, че медии няма да ги спипат (нерегламентирано) на излизане от Гражданското в Красно село, младоженците избрали странен час за подписването.

[caption id="attachment_333397" align="aligncenter" width="300"]Бива си я свекървата на Мария - грее като снежанка до Царицата на седмицата! Бива си я свекървата на Мария - грее като снежанка до Царицата на седмицата![/caption]

В 16.15 три джипа с охрана обходили терена, а развълнуваният Хриси довел своята избраница сам. Емоциите са ескалирали повече от сериозно – свекърът пуши нервно, младоженецът се черви от притеснение, а само лъчезарната булка демонстрира семпла рокля на папараците, въпреки зимата навън. svatbata na maria bulka 4 Като знаем колко са чевръсти хората на Николета и колко оправни са продуцентите й – за неделното шоу може да очакваме ексклузивни кадри и от рождения ден на булката, моминската (ергенската) вечер на младите, незаконната венчавка в „Александър Невски” и най-вече – лудият купон, който ще вдигнат Гущерови за сватбата на Мария!