Нещастието виси над двамата, но Алекс Сърчаджиева обвинява Иван Ласкин!

Нещастие сполетя Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева, а красивата актриса е направо съсипана. Причината - семейството е заплашено да изгуби дома си и да остане на улицата през зимата, тъй като съседите в кооперацията, в която живеят, са предприели мерки за изгонването им оттам. Според хората, виновник за цялата драма е Иван Ласкин, чието грубо поведение отдавна вече не се търпяло. Това разкриха източници, живеещи непосредствено до актьорите.

Въпреки голямата си любов към Иван Ласкин, Алекс Сърчаджиева го обвинявала за случващото се, защото била буквално съсипана заради детето си. Ако бъдат изгонени от жилището си, двамата ще трябва да напуснат позорно и да принудят малката София да понесе тежките последици заедно с тях.

[caption id="attachment_333412" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Виновник за нещастието е Иван Ласкин, но Алекс е съсипана заради детето им[/caption]

В момента градината на сладката Софи се намира близо до дома им, а детенцето е свикнало да си играе с други дечица, живеещи наблизо. "Ако изгонят Иван и Алекс от дома им, Софи ще се разстрои най-много, тъй като винаги хлапетата приемат по-трудно промените, да не говорим за раздяла с приятелчета и смяна на дома си", коментират съседи на фамилията.

Те обаче са категорични, че много от хората не могат да търпят и ден повече скандалите и нескончаемите заяждания на Иван Ласкин, който все намирал за какво да се счепка с някого. За разлика от него, Алекс Сърчаджиева е описвана винаги като кротко, мило и много възпитано момиче, което няма проблеми с никого.

"Много ни е жал за Алекс и малката София, защото тези две същества са същински ангели. Чест и гордост е за всеки да ги има за комшии. Но Иван Ласкин е нетърпим. Този човек ни оказва постоянен словесен тормоз, вони на кръчма и си позволява да псува наляво и надясно, дори когато наоколо има деца. Писна ни да търпим настроенията и простащината му", гневят се живеещите наблизо, съобщава вестник "Всеки ден".

Разбунтувалите се граждани съвсем скоро щели да свикат общо събрание, на което да решат съдбата на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева. Ако действително се стигне дотам, че де ги изгонят обаче, това със сигурност ще предизвика разрив между двамата и може би чак тогава актьорът ще бъде принуден да се замисли.