Невена Цонева и Венелин Венков не крият, че още се обичат, но случилото се ги разделя!

Тежък разрив между Невена Цонева и Венелин Венков стана повод за шушукане и дори открити дебати сред музикантите на Ку-ку бенд и най-вече за семействата на двамата. Заплахата Невена Цонева и Венелин Венков да се разделят окончателно е голяма, тъй като пречката между тях е непреодолима. Това разкриха близки до двойката, които още не знаят на чия страна е правото.

Оказа се, че проблемът идва от категоричния отказ на Невена Цонева да забременее от Венелин Венков и да му роди дете. "Не искам деца!", отсякла почти тържествено сладката Невена Цонева, пише вестник "България днес".

[caption id="attachment_333426" align="alignright" width="300"]Невена Цонева Невена Цонева не иска деца, а Венелин копнее да има дете от нея. Разривът между двамата съсипва връзката им[/caption]

Пред приятеля си, с когото от няколко години живее на семейни начала, красивата певица и финалистка в "Гласът на България" заявила, че животът е още пред нея и единствената й цел е да се развива в музиката и да гради кариера. А едно дете със сигурност ще я спре по пътя към успеха.

Думите на Невена Цонева обаче ударили като гръм музиканта от "Шоуто на Слави", който отдавна вече намеквал на хубавицата за потомство. За Венков връзката с Невена не била просто съжителство и "гаджилък", а нещо наистина сериозно. За него тя била жената, която искал да стане майка на децата му и с която да остареят заедно.

"Именно това противоречие е причина за тежката криза между двамата. Засега те продължават да живеят заедно, но са някак отчуждени и това е видно за всички и най-вече за приятелите им, които ги познават повече от добре. Никой от колегите на Венко обаче не се наема да дава съвети, защото в случая и двамата имат своето право, и каквото и да се каже, няма да бъде обективно изцяло", коментират авери на музиканта.

Те обаче подозират все повече, че тази непреодолима пречка между Невена Цонева и Венелин Венков ще съсипе връзката им и в крайна сметка ще ги раздели. И се надяват единият от двамата да се реши и да направи компромис - което в случая е единственото възможно спасение.