Джена всеки ден страда, защото опасенията й за самотата започват да се сбъдват...

Човек може да съжали Джена, защото през последната година прекалено много се струпа в негативен план върху певицата. Тя бе изоставена от годеника си, което разруши всичките й мечти за семейство. Нещо повече. Джена е съсипана най-вече заради факта, че скоро ще навърши 30 години, а все още няма деца. Не се очертава да има скоро, понеже фолк дивата отново се озова необвързана, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333429" align="alignright" width="300" class=" "]Джена прегръща малката Крисия с болката от това, че няма свое детенце Джена прегръща малката Крисия с болката от това, че няма свое детенце[/caption]

"Като малка си мечтаех как се омъжвам, раждам и животът ми става като на една нормална жена. Моят живот не е като на всекиго, осъзнавам го. Пътувам непрестанно, лягам си сутрин, вместо вечер, но все пак и аз искам неща като всяка жена. Да имам бебе е моята най-съкровена мечта, а все повече се отдалечавам от осъществяването й." - разкрива Джена.

Певицата вече дори сънувала деца. Толкова голямо било майчинското й желание, че когато видела някое дете на улицата, веднага се заигравала с него. Именно това направила Джена и с детето-чудо Крисия. Двете певици са от Разград и веднъж се засекли там. Изпълнителката на "Химия" не пропуснала да общува обстойно с откритието на Слави Трифонов и дори се снимала с малката Тодорова.

"Мисля, че Джена носи в себе си майчинските чувства, въпреки че още няма деца. Тя е родена да бъде една добра и грижовна майка. Вярвам, че ще й се случи все някога. Такава жена не може да остане сама, просто не може." - споделя най-добрата приятелка на певицата.

В момента най-големият страх на Джена се сбъдва. Тя винаги се е страхувала да не остане завинаги без собствено семейство. Самотата в дните я съсипвала и дори често я карала да плаче, когато си била у дома, а не на участие.