Николай Бареков не може да повярва, че Ингрид Цветкова се оказа чак толкова жестока!

Новата година започна злощастно за Николай Бареков. Политикът бе изоставен от своята 19-годишна изгора Ингрид Цветкова, съобщи в. "Шоу". Красивата блондинка се простила със своя доста по-възрастен любим поради разстоянието, което ги разделя от няколко месеца. Ингрид не издържала да се виждат едва веднъж месечно, тъй като Бареков в момента работи в Брюксел. Той обаче останал сломен, след като хубавицата му съобщила новината, че не иска вече да бъдат заедно, научи Kliuki.bg.

"Николай я обичаше безумно, но тя не издържа. Той беше готов даже един ден да направи семейство с нея, напук на всички и всичко. Оказа се обаче, че Ингрид е търсела нещо друго в тази връзка и то не е било любов." - споделя приближен до Бареков.

[caption id="attachment_333434" align="alignright" width="300" class=" "]Бареков не може да прежали Ингрид Бареков не може да прежали Ингрид[/caption]

Цветкова се запозна с политика преди около година и половина, когато течеше "Мис България", където тя участваше. Миналата година красавицата даже за кратко участваше в партията му "България без цензура". След като обаче Бареков и съмишлениците му се представиха доста по-зле на изборите, отколкото се очакваше, явно Ингрид Цветкова е решила, че вече няма какво повече да извлече от тази връзка.

В момента Николай Бареков живее с Мария Календерска, от която има извънбрачно дете. Слуховете обаче вещаят, че политикът е имал едновременно връзка с актуалната си половинка и с младата Ингрид. Заради Мария пък Бареков изостави съпругата си Евгения. През последните години политическият деец явно е имал сериозни любовни трепети, повечето от които не са завършили много добре за него.

"За него може да говорят какво ли не, но той е страхотен баща. Винаги е приемал с отговорност титлата "родител", независимо коя е майката на детето му. В България има нужда от повече такива мъже." - разкрива още приятелят на Бареков.