Азис прави мили очи, за да се уреди на ново място

Поп фолк певеца Азис драпа за ново място в кариерата си. Костинбродският славей иска да се уреди в музикална компания „Пайнер”. Въпреки че е звезда в конкурентната „Диапазон рекърдс”, амбициите му са пораснали до небето и нищо не го сдържало на старата му позиция. Фолкаджията давал мило и драго да се премести в димитровградската компания, твърдят близки до предизвикателния изпълнител.

Азис лесно не се отказвал от мераците си. Певецът вече си е наумил, че трябва да бъде в най-успешната компания в музикалната гилдия, а мястото му е сред най-елитните изпълнители на чалгата, пише „България днес”. Затова той привидно заровил томахавката с врагинята си Николета Лозанова. И Азис в ролята на водещ направи интервю с колежката си Преслава в предаването на плеймейтката „Папараци”, видя Kluiki.bg.

[caption id="attachment_333437" align="alignright" width="290"]Азис на колене пред пайнерка Азис на колене пред пайнерка[/caption]

Злите езици доверяват, че Краля на поп фолка не го е направил от добро сърце, а е взел солиден хонорар за интервюто. Припомняме, че той беше скаран с приятелката си Николета заради това, че в предишното й издание тя го показа в леглото, гол до кръста до мускулест младеж. Снимките съпругата на Валери Божинов сви от личния му телефон, докато двамата бяха на почивка в Италия и обитаваха една стая.

Оттогава се превърнаха в люти врагове. Но Азис склонил да се прави на папарак заради амбицията си да стане част от „Пайнер”. Поради тази причина той се натискал да стане приятел на Преслава и да прави мили очи на Николета. Другото приятелство, които Азис завъртял пак със задна цел е това с Мария, новоизлюпената госпожа Гущерова. С нея ромския славей дори направи дуетно парче. Двете са едни от най-успешните певици на „Пайнер” и затова Азис се прицелил да стане гъст с тях.

Колеги на певеца, яли попарата му казват, че това е лицемерна дружба. Маниерът му да използва хората и да ги захвърля, щял да приложи и с двете певици, чуруликат зад гърба му тези, познали двуличието на Азис.