Иван Ласкин все още пие и кара, но се бори и с демоните си – драмата му документирана

Иван Ласкин и тая година няма да се отърве от Николета, а рискува и проблеми със закона!

Актьорът си позволи публично и болезнено искрено да заяви какво мисли за всякакви пишман-водещи със силикон, претенции, но без ценз. Само Николета се припозна в думите му и започна цял джихад, видя kliuki.bg.

Ако всичко беше приключило само със злостни захапвания чрез Фейсбук, хората щяха да гледат сеира на Иван Ласкин и плеймейтката, както навремето го правеха с панаирите й покрай Алисия и Андреа.

Уви! Николета вече има цял арсенал с оръжия – не просто клавиатура. Телевизионерката насъска папараците си, щедро подкрепена от Иван и Андрей. Иван Ласкин беше пипнат на местопрестъплението – пие и кара. Иван Ласкин пие и кара Опитите му да излъже и оправдае тотално настроиха хората срещу него. Въпреки, че зрителите още си го харесват, за тях той се превърна в един потенциален Стависки.

Николета не само не се почувства отмъстена, но и през 2015-та явно няма да си остави магарето в калта. В неделя пак ще гледаме Иван Ласкин яхнал волана, наквасен от пиене. Освен това ще го видим и в образа на човек, който не просто има проблем, но и полудява, докато се бори с него.

Папараците са снимали как актьорът се кръсти до три пъти, бие се по-главата, но страстта му към огнената вода се оказва по-силна.

Той хули на килограм злосторниците, които разказват, че се въргалял по улиците размазан от пиене. Съкооператорите му пък събирали подписка, за да напусне мирно дома на Александра.

След поредното видео в „Папараци” обаче като нищо ще има проблеми с полицията. Отнемането на книжката му (ако все още не са му я взели) е най малкият проблем на актьора. Нищо чудно да последват по-сериозни мерки от отговорните инстанции, като видят ТОВА ВИДЕО!