Людмила Захажаева ще прави живота на сънародниците си „синьо-черен”, докато Албена Вулева доказва изкусителност

Людмила Захажаева ненавижда Биг Брадър, но пак отива в реалити.

Любимата на всинца ни (освен ВИП-овете) Мамаша се завръща славно в ефир, научи kliuki.bg. Родителката на Албена Вулева направи впечатляващ телевизионен дебют у нас, но я пожелаха и в необятната руска страна.

Людмила Захажаева получила приятна оферта от телевизия в Москва. Продуцентите на въпросното реалити нямало как да останат безучастни пред колоритния образ на дамата, нито от способността й да побърква съквартирантите с равен тон и премерени обиди.

[caption id="attachment_333478" align="aligncenter" width="300"]Людмила Захажаева отива в руско реалити Йе! Йе! Йе! Клааааааааааааас! Мамаша се завръща![/caption]

Майката на Албена Вулева взриви още с появата си до Ники Кънчев родната публика. Дъщеря й като опитна телевизионерка по-късно сподели, че очаквала да я изненадат с влизането й. Майка й просто била „бойно интелигентно психотропно оръжие”. Продуцентите нямало как да пропуснат възможността да имат подобен образ в Къщата.

Макар Людмила Захажаева да ненавижда от сърце Големия брат, шоуто изглежда й е донесло само позитиви. Тя ще се завърне в родината си, за да побърка местните зрители с добре познатото ни „Йе! Йе! Йе! Клаааааааас!”, разказват от „Всеки ден”.

В същото време дъщеря й я очаква любопитна церемония. Албена Вулева, без да ще и без особени усилия, блесна в конкуренция с най-прелъстителните дами в републиката.

[caption id="attachment_333479" align="aligncenter" width="300"]Албена Вулева като нищо ще отнесе двете апетитни дами Албена Вулева като нищо ще отнесе двете апетитни дами[/caption]

В конкурса „Секссимвол на годината” на paparazzi.bg водещата има шанс да премаже старите си познайници Елена Кучкова и Зорница Линдарева. За капак в категорията „Реалити” ще блесне старата й душманка – Кали. Церемонията по награждаването се очаква да е повече от любопитна и с радост ще съобщим победителите.

Междувременно пожелаваме на Людмила Захажаева да повтори успеха си на родна почва и няма да я съветваме да се държи прилично! Така просто не й отива!