Асен Блатечки и Диляна Попова вече са разделени окончателно, признаха и родителите на манекенката!

Чаровникът на родното кино Асен Блатечки отново постъпи решително и безцеремонно, но честно и директно. Той заявил в очите на Диляна Попова, че не може да продължава да живее с нея, събрал си багажа и се изнесъл. Това разкриха не само близки до актьора, но и самите родители на манекенката, които в момента се грижат за бебето на двойката Борил.

Припомняме, че Диляна Попова и Асен Блатечки станаха родители на малкото момченце едва преди три месеца, а връзката им скоропостижно приключи. Драмата се разиграла навръх Нова година, когато Асен Блатечки и Диляна Попова си вдигнали луд скандал пред очите на всички в столичен нощен клуб, където се забавлявали с приятели, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333485" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки взе окончателно решение и се раздели с Диляна Попова[/caption]

"Обичам сина си, но тя прекали! Да се опитваш да се сравняваш с дъщеря ми - това на никоя жена не бих го позволил, дори да имаме не едно, а три деца. Казвал съм го и пак ще го кажа - Катя е единствената жена, която е на първо място в живота ми и ще бъде така, докато умра. Ако не можеш да приемеш този факт, не може да бъдеш с мен", открито признал Асен Блатечки пред близките си и пред родителите на Диляна Попова.

Всичко тръгнало оттам, че Диляна Попова обърнала няколко чаши вино и изобщо не съобразила какви ги говори на любимия си. Тя изразила на глас раздразнението и ревността си, че заради близостта с дъщеря си, Асен Блатечки прекарва много време в дома на бившата си Катерина Горанова. И настояла тези срещи да се разредят в името на бебето Борил.

Както разбира се, се очакваше, Асен Блатечки подскочил като ужилен и директно отрязал мераците на Диляна Попова. Това потвърдиха и родителите на манекенката, която, за да забрави болката от раздялата си с Асен, в момента се намира на обиколка из Европа с приятелки, пише вестник "Всеки ден".

"Диляна и Асен се разделиха - да, това е вярно. Чест му прави, че ни потърси и лично обясни ситуацията. Мъчно ни е, че няма да са заедно, защото двамата наистина са страхотна двойка, а Асен е много сериозен и честен мъж. Но по-добре така, отколкото да живеят в непрестанен ад, след като не могат да се разберат", коментираха близките на Диляна Попова.