Кристиано Роналдо плаче всеки ден през последния месец!

Въпреки наглед силната си физика, у футболиста Кристиано Роналдо се крие чувствителна и нежна душа. От около месец той изживява своя огромен кошмар. Жената, която обожаваше, реши да си отиде от него, при това без никакви обяснения. Нещо, което страшно много нарани носителя на "Златната топка". В продължение на 4 години той даваше всичко за Ирина Шейк, а накрая тя не му се отплати с любовта, която заслужава.

[caption id="attachment_333488" align="aligncenter" width="300" class=" "]Кристиано Роналдо е сломен Кристиано Роналдо е сломен[/caption]

"Обичах я много, тя беше светлият лъч в живота ми. Не знам защо се стигна дотук, но не мога да я прежаля. Спомените са толкова много, друга жена не искам и да поглеждам. Какво да правя, как да се събудя от този кошмар?!" - излива душата си Кристиано Роналдо пред свои близки.

[caption id="attachment_333489" align="aligncenter" width="300" class=" "]Някога те бяха много щастливи заедно... Някога те бяха много щастливи заедно...[/caption]

Според слуховете, играчът на Реал (Мадрид) бил от мъжете, които не се страхуват да показват емоциите си. Виждали сме го да плаче на терена, но по-интересното е, че той го прави и извън него. Откакто красивата рускиня го изостави, португалецът не само е сломен, но и често плачел у дома, когато вечер осъзнавал, че е самотен човек.

"Кристиано е един от най-чувствителните мъже, които съм виждала. Не винаги го показва, но той изживява всичко. Най-малкото нещо може да го срине емоционално, да не говорим за раздяла с любимата жена." - разкрива приятелка на футболиста.

Последните информации, които излязоха в световните медии, са свързани с изневяра на Ирина Шейк. Въпреки това, Кристиано Роналдо бил готов да й прости, но рускинята избрала другия мъж и напуснала мегазвездата. Красавицата не издържала на натоварения график на футболиста и постоянното му пътуване.

В момента болката за Кристиано е огромна, защото нищо не предвещаваше, че ще го връхлети подобно нещо. Само преди месеци двамата се появяваха щастливи по светски събития и футболни мачове. Изведнъж обаче Ирина срази португалеца и той още не може да се опомни.