Слави Трифонов получи нов удар от Алекс Раева!

Вече почти 9 години ще станат от раздялата на Алекс Раева с "Шоуто на Слави", но хубавицата продължава да съсипва Дългия. Оказва се, че певицата няма да присъства на грандиозния концерт в "Арена Армеец", който Слави Трифонов подготвя за 25 април.

Алекс е обидена на шоумена за отношението му към нея през всичките тези години. Тя си тръгна от предаването му със скандал, понеже Слави дълго време отказваше да приеме решението й да се развива без него. Освен това, всеизвестен факт е, че между двамата имаше много повече от професионални ангажименти. Дори се говореше, че Дългия й е предложил навремето брак, но тя е отказала.

[caption id="attachment_333492" align="alignright" width="300" class=" "]Алекс Раева довърши Слави Трифонов Алекс Раева довърши Слави Трифонов[/caption]

"Той я обичаше и затова прие много тежко новината, че го напуска. Това не беше обикновено напускане. Алекс си даваше сметка, че излизайки от шоуто, тя излиза и от живота на Слави Трифонов. Не й беше леко, но беше длъжна да избяга от оковите, които той й слагаше." - твърди близка на Раева.

През последната година Слави изтърпя доста удари от певицата. През лятото тя разкри за печатно издание любопитни моменти от тяхната връзка, в които Трифонов бе доста злепоставен, изкарвайки го объркан мъж, пълен с комплекси. Сега пък му отказва участие на концерта, което пак е тежък удар за тв водещия.

Според слуховете обаче Алекс Раева била обидена от самата покана и затова решила да я отклони, дочу Kliuki.bg. Тя очаквала с нея да се свърже самият Слави Трифонов, както направил с Деси Добрева и Нели Петкова. Вместо това, Дългия заповядал на Евгени Димитров - Маестрото да й се обади.

"Толкова години изобщо не се сети за нея, а сега я иска на концерта си. Поне да беше й звъннал лично. Що за отношение, разбира се, че ще откаже." - разкрива още нашият източник.

Запознати твърдят, че Слави Трифонов се ядосал толкова много на Алекс Раева, че повече не искал да я вижда или чува през живота си.