Емануела е невероятно щастлива, а причината е в малкото човече, което роди преди дни!

Щастието връхлетя в живота на Емануела с гръм и трясък. Днес тя бе изписана от болницата, след като преди броени дни роди своя втори син. На излизане обаче певицата не пропусна да се похвали колко е щастлива от появата на новото си бебе. Фолк дивата сподели за "Зад кулисите", че лети от радост и се надява все така да бъде години наред, разбра Kliuki.bg.

"Синът ми беше планирам. С Митко искахме дете и си го направихме. Дали ще се женим? Не знам, но бракът никога не е стоял на първо място за нас, важното е да сме щастливи." - коментира Емануела при своето изписване от болницата.

[caption id="attachment_333500" align="alignright" width="300" class=" "]Емануела държи щастлива малкия Динев Емануела държи щастлива малкия Динев[/caption]

Думите й обаче могат да бъдат поставени под съмнение, защото певицата и Димитър Динев минаха през доста проблеми по време на бременността й. Синът на Динко неведнъж изостави своята половинка, понеже характерът й не е никак лесен. В последствие обаче той размисли, а слуховете твърдят, че раждането на бебето му го е накарало да се върне при певицата.

[caption id="attachment_333501" align="alignleft" width="225"]Емануела отново има свое бебче, за което може да се грижи Емануела отново има свое бебче, за което може да се грижи[/caption]

Твърденията на Емнануела за плануваното бебе също са доста съмнителни, понеже Димитър Динев е по-млад от нея и се говори, че изобщо не е бил готов за баща. Изпълнителката на "Трий ме" обаче е забременяла бързо, за да може да го задържи до себе си. Засега успява по някакъв начин, но докога, се питат в светските среди.

[caption id="attachment_333502" align="alignright" width="225" class=" "]Младото семейство започва своя нов път заедно Младото семейство започва своя нов път заедно[/caption]

Според последните информации, Динко Динев най-после се решил да остави Емануела в семейството си. Преди той не се трогваше даже от бременността й, но когато видял своя внук, се разнежил. Фолк дивата допълнително го разчувствала, кръщавайки сина си с името на неговия баща - Димитър.

Очевидно Емануела знае как да въздейства на семейство Диневи. Нека й пожелаем един щастлив живот в известната фамилия. Независимо дали ще се омъжи за Митко или не, тя ще бъде завинаги част от живота му, защото е майка на сина му.