Жестоко предателство съсипа Гала! (едва сега научи шокиращата истина – още разкрития)

Жестоко предателство съсипа Гала! (едва сега научи шокиращата истина – още разкрития)
4.6 (92%) 5 votes

Гала е извън кожата си от възмущение, заради игрите, въртени зад гърба й!

Жестоко предателство срина Гала и я накара да излезе извън кожата си от гняв и възмущение. Водещата на най-гледаното предаване „На кафе“ разбра истината една сега и най-сетне успя да сглоби пъзела.

Оказа се, че от доста време насам Гала недоумявала кое налага присъствието на бившата Мис България Антония Петрова в предаването й. Факт е, че така наречената Мис Крокодил сяда на стола срещу водещата поне два пъти в месеца, за да разказва всевъзможни глупости за пътешествията, тържествата, дрехите, че дори и екстеншъните на косата си.

Гала

Гала дори не подозирала, че месеци наред прави платен пиар на Антония Петрова

Разбира се, като водеща на предаването, Гала трябва просто да изпълнява ролята си, а наборът на гостите се определя от редакторите. Какъв бил шокът на Гала, когато разбрала, че една от редакторките на предаването й кани нон-стоп Антония Петрова, тъй като последната си плащала повече от доволно. Това разкриха служители от Нова телевизия, иронизиращи грандоманщината и ненадминатата суета на Тоца.

„Антония Петрова си прави пиар с предаването на Гала, както преди време плащаше тлъсти суми на Евгени Минчев. Това беше очевидно за всички, но никой не го изрича гласно, а Гала е една доверчивка. И през ум не й беше минало, че госпожа Бередин киха здраво, за да може Гала да й направи поредната реклама. Ако не е тя и предаването, тази остаряла миска, съвсем е загинала“, коментират хора от медията.

За самата Гала обаче тази новина дошла като гръм от ясно небе. Тя се вбесила, че зад гърба й стават подобни неща и едва ли не, предаването й се превръща в търговия. „Рекламите са едно, а подобен платен пиар, нещо съвсем друго. Не мога да повярвам, че това се е случвало под носа ми“, беснеела Гала и не искала дори да вижда въпросната редакторка.

И въпреки че злите езици из светските среди на столицата веднага започнаха да бълват змии и гущери, и да предполагат, че Гала я е яд, задето сама не е бръкнала в кацата с меда на Тоца, то близки до водещата са категорични, че тя не само няма да направи подобно нещо, но би върнала парите на Антония Петрова до стотинка.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар