Мика Стоичкова не спира да се фука и да дразни бившите си с новата любов!

"Много е хубав, много е сладък", не спира да се фука Мика Стоичкова в социалната мрежа Фейсбук, където продължава да качва снимки с новата си любов. Щерката на Христо Стоичков обаче упорито продължава да крие лицето на приятеля си, сякаш е Квазимодо или мегазвезда.

Докато преди време обаче Мика Стоичкова се осмеляваше да публикува само снимки със сянката на мистериозния мъж до нея, към днешна дата се престраши и ни удостои с честта да съзрем тялото му. Явно Мика е доволна от пропорциите и физическите данни на любимия си, та така гордо ги изтипоса във Фейсбук.

[caption id="attachment_333518" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова пази лицето на любимия като очите си[/caption]

Лицето на младежа обаче бе закрито от сладникаво сърчице - да ги е яд бившите като Иво Аръков и да се чудят и маят "по-качествена стока" ли си е взела Мика Стоичкова този път, видя Kliuki.bg.

Това, което може да се каже със сигурност поне е, че поне засега пред Мика Стоичкова не стои въпросът с предстоящата сватба. Както тя категорично отрече и опроверга слуховете, че се кани да застава пред олтара с нови си. А сигурни сме и, че Христо Стоичков е бил първият, който си е отдъхнал след признанието й.

Както е известно на всички, Камата брани със зъби и нокти своето момиченце и е твърде придирчив към всеки, осмелил се да се доближи до нея, камо ли да си помисли да му става зет. Проверката на момъка обаче очевидно е издържала теста на Христо Стоичков, тъй като Мика спокойно отпраши с него за Бахамските острови.

[caption id="attachment_333519" align="aligncenter" width="300"]Идилията на Мика - голяма фукня, голямо нещо Идилията на Мика - голяма фукня, голямо нещо[/caption]

Тъкмо там, преди броени дни, мистериозният мъж изпрати Мика Стоичкова на седмото небе като прояви така мечтаната от жените романтика и изрисува огромно сърце в пясъка. Разбира се, с името на Мика в него.

Как да не постнеш моментално подобен "невиждан от никого" кадър на стената си, коментират с насмешка потребители в интернет форумите и не пропускат да посъветват Мика Стоичкова да вземе да повдигне най-сетне и булото от фейса на любимия си. Чак зад океана са, няма как някоя хубава нашенка да й го открадне.