Бареков смазан от младок в битката за Ингрид

Бареков смазан от младок в битката за Ингрид
5 (100%) 3 votes

Николай Бареков се простил с любовта на Ингрид след жест от Георги!

Истинки срам трябва да бере Николай Бареков. След като стана ясно, че младата Ингрид Цветкова го е зарязала, сега още по-жестоки разкрития буквално смазват емоционално политика. Оказва се, че един младок е отмъкнал красавицата под носа на евродепутата. Той е футболист на Локомотив (Сф), а малкото му име е Георги, узна Kliuki.bg.

Известно време участничката в „Мис България 2013“ въртяла и двамата на малкия си пръст, но в крайна сметка хубавицата се спряла на футболиста, а причината е жест, който той направил за нея. По време на 20-тия й рожден ден Жоро поръчал заря специално за любимата си, в която се изписало името й. Това толкова много трогнало Ингрид Цветкова, че още на следващия ден тя вдигнала телефона и съобщила на Бареков, че не може вече да се виждат.

Младок отнел Ингрид Цветкова от прегръдките на Николай Бареков

Младок отнел Ингрид Цветкова от прегръдките на Николай Бареков

„Георги е много романтичен мъж. Той винаги се е грижел жената до него да се чувства прекрасно. Толкова е грижовен, че никоя дама не би могла да му устои.“ – разкриват близки до футболиста.

Слуховете обаче казват, че Николай Бареков просто бил смазан емоционално от постъпката на Ингрид. Въпреки че в момента е много сериозно обвързан с Мария Календерска, политикът бил силно привързан и към младата девойка, някои дори твърдят, че е влюбен в нея.

„Ингрид иска да бъде единствената в сърцето на мъжа, с когото се среща. Тя много цени малките жестове, а какво остава за големите като този на рождения й ден?! Мисля, че двамата имат щастливо бъдеще заедно.“ – коментират запознати.

Въпреки че футболистът няма как да се мери с Бареков по финансови възможности, тъй като заплатата му в „железничарите“ не е много висока, той също е материално осигурен. Родителите му въртят успешен бизнес с цигари, както писа „ШОУ“. Като прибавим и младостта му, не е толкова чудно, че госпожица Цветкова е избрала него пред Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бареков смазан от младок в битката за Ингрид”

  1. Stefan Stojanov

    ян. 16. 2015

    Какъв срам у този келеш? Хората го замеряха с говна и той пак не се засрами.

Добавете коментар