Мария показа скъпа халка и ПЪРВИ ОФИЦИАЛНИ СНИМКИ от сватбата (ВИДЕО)

Мария показа скъпа халка и ПЪРВИ ОФИЦИАЛНИ СНИМКИ от сватбата (ВИДЕО)
4.3 (85%) 4 votes

Мария не била замислила тайна сватба, а церемонията в „Свети Александър Невски” я искала като пламенна християнка

Мария изуми с неизчерпаема енергия и идеи на сватбената си седмица.

Певицата оставила почитателите си само за няколко дена, но затова време се ожени, отпразнува рожден ден, ще се венчае, ще прави Партито на годината и за капак – отдели час, за да разкаже на Гала пикантни подробности за събитието.

Мария издразни доста хора с грандиозните си планове, но в „На кафе” се показа като една твърде развълнувана младоженка…с много финансови възможности. Наред със скъпи гривни, часовник с диаманти и годежен пръстен с гигантски диамант, kliuki.bg видя и брачната й халка.
svatbata na maria_prusteni
Мария сподели, че нямала никакво време за надписи и корекции, затова избрали семпло бижу. Само за един месец певицата доказа организационни умения на генерал – докато отчита участия през няколко дена, успя да си подари съвършени празници…само с подкрепата на сватбен агент.

В деня, когато най-после станала госпожа Гущерова, станала в 5, прослушала демото на новата им песен с Азис, спретнала бързо кардио и всичко протекло по план. Избрала най-красивата ритуална зала, неколцината им гости се вълнували повече и от нея и деня бил повече от съвършен.
svatbata na celuvka
Нейният образцов съпруг й подарил незабравим рожден ден, където прегрешила с ударно количество торта. Мария показа на Гала първите си официални сватбени снимки, където естествено позира с Християн и малката Марая:
svatbata na maria_trima 2

svatbata na maria_torta

svatbata na maria_trima
Единственото, за което певицата не показа охота да говори е венчавката й. Обществеността рипна при напъните й да се жени като царска особа. Булката обаче има своя версия за скандалните й амбиции. От чисто християнско отношение избрала да получи благословия в „Свети Александър Невски”. Нямала аристократични претенции, а го направила повлияна от семейството на свекърва й.

Близките на Християн я научили, че силната вяра носела доброто в живота й. Явно певицата има наистина големи мечти, щом държи обезателно да се венчае в най-големия ни храм. Вижте какво още сподели развълнуваната булка Мария:

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мария показа скъпа халка и ПЪРВИ ОФИЦИАЛНИ СНИМКИ от сватбата (ВИДЕО)”

  1. Мария

    ян. 16. 2015

    Много важно какво казала Мара отварачката! Не ни занимавайте повече с тази простакеса!

Добавете коментар