Симона Евгениева и сестра й навърши две десетилетия в убежището на друга

Симона Евгениева си взе близначката и отлетя на топло, за да влезе в света на възрастните сред красота и екзотика.

Актуалната ни Мис България вече не е тийнейджър. В деня, когато навърши 20 години с близначката си Даяна, си спретнаха семпло женско парти в далечен Дубай.

Както се зарече по новогодишните празници, Симона Евгения заряза студентската сесия и ангажиментите си на Мис България, за да си подари мечтана почивка. Като безобразен брой родни випове, сладураната избра да замине на топло и след това да се похвали с пози на камила и пред Бурж Ал-Араб в Дубай.

От kliuki.bg обаче няма да й се караме заради липсата на въобръжение, защото си е платила със сериозна работа почивката – рожден ден. Симона Евгения, която се записа в историята като първата Мис България, чието дупе е използвано за барабанче в нощта на коронацията, е една доста предприемчива млада дама.

[caption id="attachment_333540" align="aligncenter" width="300"]Е може ли без езда на камила?! Е може ли без езда на камила?![/caption]

За разлика от посестримите си не смята да си вади хляба като аксесоар на някой богат Мечо, а инвестира в собствената си ферма при баба. Докато майка й продължава да слугува на възрастни хора в чужбина, Симона Евгениева и близначката й печелят пари с труд от деца и това е повече от похвално!

[caption id="attachment_333539" align="aligncenter" width="225"]Сладката на мис България очарова и местните Сладката на мис България очарова и местните[/caption]

Сладураните сега обаче не мислят за работа, а попиват всички екстри в Дубай – фотосесии в пустинята, около басейна на хотела, пускат сълзи около Пеещите фонтани и какво ли още не. simona evgenieva 3 Любопитното е, че рискуват да срещнат не просто български звезди на почивка, а и заселили се там випове. В Дубай в момента са се установили бившата Мис България – Ивайла Бакалова и...нейната сестра-близначка - Божидара.

[caption id="attachment_333537" align="aligncenter" width="300"]Момичетата просто искат да се забавляват... Момичетата просто искат да се забавляват...[/caption]

simona evgenieva 6 Ако Симона Евгениева и Даяна срещнат двете популярни дами, празникът им със сигурност ще остане незабравим!