Григор Димитров доказа, че не е от мъжете, с които Мария Шарапова е свикнала!

Тенисистът ни Григор Димитров показа, че с него шега не бива. Половинката му Мария Шарапова може да е малко по-голяма на възраст от него, но в никакъв случай не е доминиращата част от тази връзка. В това ни убеди самият Гришо, който все още отлага предложението за брак, което Маша така силно чака. От месеци рускинята се опитвала да си изпроси годеж, но българинът не предприемал нищо.

[caption id="attachment_333575" align="alignright" width="300" class=" "]Григор Димитров продължава да се дърпа от брака с Мария Шарапова Григор Димитров продължава да се дърпа от брака с Мария Шарапова[/caption]

"Григор я обича много, но не е от мъжете, които биха могли да бъдат притискани. Да, всяка връзка се нуждае от развитие, но годежът ще стане факт, когато Гришо реши, а не Маша." - разкрива приятел на тенисиста.

Шарапова обаче вече не издържала на това неясно бъдеще, разбра Kliuki.bg. Тя развали годежа си със Саша Вуячич, за да бъде с Григор Димитров, но това за нашия тенисист е нож с две остриета. Всъщност от една страна той трябва да е поласкан, че избра него, но от друга - Маша със сигурност очаква нещо повече сега.

"Какво смята той? Една жена не разваля годеж просто така. Прави го само за мъж, който счита, че заслужава повече да бъде сгоден за нея. Дано Григор се усети, защото всеки мъж иска да е с Мария и няма да й е трудно да го замени." - коментират фенове на Шарапова.

Последно преди седмици двамата са обсъждали общото си бъдеще, но не са стигнали до разбирателство. Маша вече искала дом и семейство, защото годините й минават. Докато Гришо, като по-млад от нея, все още недоумявал защо трябва да бързат с официалностите, вместо да се радват на любовта си неангажиращо. Достойнството на красивата рускиня обаче е силно наранено към настоящия момент, твърдят слуховете.