Луиза Григорова направо подлуди близките си

Актрисата Луиза Григорова е взела кардинално решение, което хич не се нрави на най-близките й. Звездата от „Стъклен дом” е решила категорично да промени живота си. Красавицата ще стяга куфарите и ще бяга зад граница, пише HotArena.net.Нейната версия за крайното решение била, че е депресирана, работи много, а получава малко пари. Според последната мълва обаче звездата от „Стъклен дом” имала гадже зад граница, чужденец с латино произход. Тя не искала да разкрие кой е той и с какво се занимава, но определено имал професия, близка до нейната, твърдят източници, близки до актрисата.

[caption id="attachment_333580" align="alignright" width="300"]Луиза Григорова е депресирана, но щастлива Луиза Григорова е депресирана, но щастлива[/caption]

Припомняме, че Луиза Григорова имаше две годишна връзка с Явор Бахаров. Той разкри, че двамата се разделили заради разликата в годините и любовта, която постепенно си отишла. Преди това хубавицата имаше падалка с рапъра Уош МС. Стефан, станал популярен покрай участието си във ВИП Брадър още помни и не може за забрави своята Луиза. Синът на един от легендите на българското кино Иван Иванов, при свое участие в предаването на Гала „На кафе” заяви, че още е влюбен в щерката на собственичката на модна агенция „Ивет фешън”.

Актрисата, която нашумя и покрай участието си в друг български филм ”Дървото на живота”, след като окончателно скъса с колегата си Явор Бахаров, много скоро си намери нов мъж в живота си. Луиза не обича много да се шуми около личния й живот, но все пак папараците надушиха късметлията. Оказа се, че това е младия рок изпълнител Робърт Уау.Музикантът от сръбски произход се изявява и като режисьор. Двамата се запознават покрай дебютното му парче „Преструвам се”, като красивата актриса участваше в клипа му. След което сърцето й отново остана свободно.

В момента Луиза Григорова живее в Пловдив, на хотел. Причината е, че снима новата българска лента „Евредика”, в която играе главната роля. Дали обаче актрисата окончателно ще загърби родината си или просто ще си вземе почивка и отпраши при екзотичното си гадже, тепърва ни предстои да видим. Или обсъжда варианта да живее на две места и да си идва, когато се снима в киното.