Джена не може да събере ума си от гняв след това, което прочете за себе си!

Не е лесно да си на мястото на Джена през последните месеци. Все повече изпълнители от света на музиката я унижават с публични изказвания, което вбесява фолк дивата. Едно такова на Стефан Митров във в. "ШОУ" отпреди няколко дни извади от равновесие Джена. В него певецът нарече своята колежка "отврат" и подигравателно намекна, че не знае как е точното й име. Освен това той се изгаври с музикалната култура на разградската хубавица, определяйки я за тотално фалшива като пеене.

[caption id="attachment_333582" align="alignright" width="300" class=" "]Джена вече не издържа на постоянните критики Джена вече не издържа на постоянните критики[/caption]

"Кой е този човек, че да ме нарича така? Що за завършен простак трябва да си, за да говориш по този начин за една жена? Нямам думи, даже не си струва да го коментирам, но напоследък прекалено много станаха нападките към мен и не издържам вече. Явно преча на някого, злобата е жестоко нещо." - беснеела Джена пред своите колежки от гилдията.

Kliuki.bg припомня, че певицата реагира по сходен начин и след друг унизителен коментар по свой адрес. През есента Миро си позволи да каже в "Гласът на България" на една от участничките, че не трябвало да имитира Джена, защото тя пеела с фалшиви мотиви. Тогава изпълнителката на "Грешни мисли" също много се засегна и отвърна на колегата си, както го стори и сега.

"Великите хора в своята професия са много харесвани, но също толкова и мразени, защото в България завистта е била винаги водеща. Какво им е направила Джена на тези изпълнители, че да се изказват така обидно за нея?! Наистина ми е странно докъде може да стигне българската злоба." - споделя фен на певицата.

Джена е повече от бясна, защото винаги се е чувствала горда, че е една от малкото певици от попфолка, които имат някакво музикално образование, а точно върху нея се изливат един куп критики напоследък.