Чаровницата Даниела Тренчева е жестоко уплашена за живота си!

Жестоки заплахи тормозят Даниела Тренчева. Журналистката получава вече от седмици заплашителни смс-и от анонимен източник, в които пише, че скоро ще се случи нещо лошо с нея. Красивата тв водеща е останала особено разтревожена от последното съобщение, което е получила. То е било кратко, но вледеняващо кръвта. Смс-ът гласял само "Ще умреш", научи Kliuki.bg.

"Дани е повече от изплашена. Тя няма идея кой би могъл да й праща тези съобщения, но по всяка вероятност е някой, който я мрази. Дано да са само заплахи, защото наистина е плашещо." - коментират колегите на Даниела Тренчева.

[caption id="attachment_333585" align="alignright" width="300" class=" "]Даниела Тренчева получи жестока заплаха по телефона Даниела Тренчева получи жестока заплаха по телефона[/caption]

Според слуховете журналистката е заплашвана от сутеньор, който през миналата година е излязъл от затвора. Преди 10 години именно Тренчева успява чрез свой репортаж да разбие нелегален бизнес с женска експлоатация, както писа ПИК. Тогава доста престъпници влизат зад решетките и нищо чудно някой от тях сега да си отмъщава на Даниела.

Всъщност скандалните репортажи на 36-годишната новинарка са толкова много, че ще е трудно за полицията да установи кой точно изпраща смс-ите. Тя вече е подала жалба, но засега няма данни кой я тормози. Хубавицата била толкова притеснена за живота си, че нощем след работа винаги карала свои колеги да я изпращат до автомобила й.

"Тревогата се чете по лицето й. Тя винаги се е опитвала да скрие чувствата си, но няма човек, който да не се изплаши от заплахи за убийство. Всички сме много притеснени за нея, дано да е само черен хумор или в най-лошия случай - психически тормоз." - споделят още познатите на журналистката.

Даниела Тренчева даже напоследък била изпаднала в параноя. Понякога взимала сутринта метрото, защото се страхувала, че в автомобила й има заложена бомба. Това, че живее сама, допълнително я стряскало и депресирало.