Попфолк изпълнителката на фирма "Пайнер" проговори за всички слухове, лъжи и интриги около нея и най-вече около половинката и баща на детето й - познатия светски мъж Коко Динев.

Както се знае, напоследък плъзна слух, че Емилия отново е съсипана сред поредната публична изневяра на мъжа й. Заговори се за връзка между Динев и по-младата певица Джена. Даже запознати коментират, че тя чакала бебе от него, а Емилия вече тотално била отчаяна от изневерите на половинката си

[caption id="attachment_333607" align="alignright" width="235" class=" "]Емилия проговори за всички слухове и лъжи около нея Емилия проговори за всички слухове и лъжи около нея[/caption]

Да, но всъщност самата Еми опроверга всичко това преди ден пред телевизията ТВ 7, пишат и от изданието "iNEWS". Певицата призна, че знае за всички тези нелепи слухове, но определя връзката си в момента като много добра. Тя знаела, че интригите са започнали от началото на нейната любов с Коко Динев, понеже той има славата на мъж, който е имал много жени, но Емилия признава, че сега се разбират добре.

След тези дълги обяснения, на Емилия й се наложи пред ТВ 7 да признае и за всичките си, много според слуховете, хирургични интервенции. Самата певица обаче каза, че има само две операции, а след тях няма никакво желание да се подлага на излишни операции. Според думите й е коригирала бюста си преди десет години, а освен това е оперирала носа си, защото е било наложително, след преживяна травма, но не мисли да се оперира отново, ако не е наложително. Разбира се, за нея се е писано, че има повече от десет операции и корекции по тялото, въпреки че Емилия има приблизително същата визия от началото на своето появяване на сцената, забелязва Kliuki.bg.

Изпълнителката призна, че за нея сега приоритет е образованието на детето й, което тази година ще бъде ученик за пръв път. А слуховете били нещо обичайно, предвид половинката й в личен план.