Сензационно: Коко остави Джена след обаждане от Анелия

Сензационно: Коко остави Джена след обаждане от Анелия
5 (100%) 6 votes

Красавицата Джена е сломена, след като Коко Динев реши да прекрати взаимоотношенията им и да остане при жена си!

Сензационна развръзка се разигра между Коко Динев и Джена. Бизнесменът в продължение на седмици се радваше на компанията на фолк дивата, но в крайна сметка реши да я изостави. Шокиращото обаче е, че той го е сторил под въздействието на бившата си Анелия. Очевидно изпълнителката на „Единствен“ все още има огромно влияние върху своя бивш съпруг. Не е тайна, че между тях имаше нещо, което и двамата след това още не са открили у другиго.

„Коко още обича Ани, то е ясно. Жестокото обаче, че като двойка те не могат да съществуват дълго. Това е от онези любови, които са вечни, но от разстояние. Нещо като мъчително щастие, въпреки че звучи абсурдно.“ – споделя приятелка на Анелия.

Коко Динев остави Джена, ще бъде с Емилия

Коко Динев остави Джена, ще бъде с Емилия

В случая Ани е взела едно достойно за уважение решение. Тя е сметнала за необходимо да поправи глупостите, които Динев върши. Затова му се обадила и му казала да спре да изневерява на жена си. Нещо, което може да се счете за уникален жест, предвид лошите отношения между Анелия и Емилия.

„Ани знае добре какво е да имаш неверен мъж. Тя е невероятно стойностен човек. Не пожелава такъв мъж даже и на враговете си.“ – коментира още източникът ни.

Джена обаче не искала да приеме края си с Коко Динев. Тя продължавала да му звъни и даже веднъж се е скарала по телефона с Емилия, научи Kliuki.bg. Поведението й било извън всякакви норми, но това не я интересувало, твърдят запознати. Като една много наранена жена, Джена нямала намерение да се предава. Дори да не си върне Динев, щяла да стори всичко, за да стъжни живота на жената, с която живее, т. е. Емилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар