Део се връща към първата си професия

Део се връща към първата си професия
5 (100%) 2 votes

Део или Деян Славчев се връща към първата си професия – барман. Така той започна кариерата си от непознат барман до лице на различни предавания и водещ на редица мероприятия.

Сега, когато познатият на всички блондин и популярен шоумен наближава близо 40 години, остана сам, без половинка в живота си. След като с Лора Караджова имаха дълги години любовна история, живяха заедно и бяха като истинско семейство, тя вече създае друго такова и си има малко бебе. От друга страна Део пък напредва с възрастта и нито кариерата му, нито пък личните му планове са във възход. Явно сега музикантът и водещ е решил да се обърне към себе си, да се замисли какво реално иска, пишат и от изданието „Всеки ден“, където се казва, че вечно усмихнатият Део ще си отваря собствено заведение насред центъра на София, научи Kliuki.bg.

Део се връща към първата си професия

Део се връща към първата си професия

За целта му трябвали близо сто хиляди лева, които искал да вземе на кредит, за да инвестира в новия си бизнес проект. Самият Део бил силно ентусиазиран, чакал с нетърпение да бъде одобрен и да почне работа в заведението си. Представял си го като английски тип кръчма, но с жива музика, сцена, на която да се изявяват родните ни музиканти. А освен това всички негови близки и приятели да идват и да се чувстват като у дома си там, заедно с Део.

Всичко това ни прилича на опит за нова начало, след големите промени, които се случиха в живота на Део или просто той се изчерпва в другите си сфери на развитие и търси нещо различно, с което да се захване. Иначе чаровното момче всъщност няма някакъв специален талант, но е известен с положителното си присъствие и със своята енергия на сцената. Желаем му успех във всичките му нови начинания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар