Стефан Манов - Тачо е просто съсипан, след като Деси Цонева го изостави!

Жестоки времена в емоционален план настанаха за Тачо след "ВИП Брадър". Той остави Жени Калканджиева в мига, в който получи хонорара си от риалити шоуто, но това му се върна тъпкано. Странно или не, Стефан Манов също бе зарязан само преди дни. Жестоката раздяла му причини хубавицата Деси Цонева, която използвала Тачо за забавление и после решила, че вече не й трябва, научи Kliuki.bg.

"Техните отношения бяха за много кратко, но Тачо сякаш наистина се влюби. Той по цял ден говореше само за Деси и вече си представяше сериозна връзка. Тя обаче не е мислела така." - споделя приятел на бившия на Жени.

[caption id="attachment_333632" align="alignright" width="300" class=" "]Стефан Манов - Тачо не може да прежали чаровната Деси Цонева Стефан Манов - Тачо не може да прежали чаровната Деси Цонева[/caption]

Всъщност Цонева не е първата, към която Стефан залита след окончателния провал на брака му през декември. Нова година той я посрешна с друга хубавица, но към нея нямаше чувства, както се носи мълвата. Истинската любов той я е опознал у Деси, която обаче не му е отвърнала със същото.

В момента Тачо е съкрушен, твърдят близките му. Той всеки ден публикува сълзливи статуси и песни във Фейсбук профила на Деси, което донякъде я дразнело много. Все пак тя гледала да не му отвръща с лошо, защото знаела, че го е наранила.

"Не знам какво точно се случи между тях. За малко бяха неразделни, но не ми е казвала дали е имало нещо повече от приятелство с него. Дори и да е така, Тачо няма право да иска нищо от нея. Позабавлявали са се и всеки продължава напред." - коментира близка на Деси.

В същото време Жени Калканджиева вече била почнала да злослови по адрес на бившия си. Сега тя се радва, че са го наранили, защото той нарани нея преди това.