Елен Колева разкри много дълго премълчавани

Красивата актриса Елен Колева недвусмислено показа, че със Сашо Майонезата е свършено окончателно. И връщане назад просто няма. Хубавицата разкри, че вече иска до себе си млад, красив и много готин човек. С огромно сърце, който да я обича и уважава. Тя откровено призна, че е от тези старомодните момичета, които все още мечтаят да бъдат завоювани, но и уважавани. Да не са трофеи, в каквито се превръщат повечето млади представителки на нежния пол за застаряващите господа с дебели портфейли. „Не аз да му кажа искам те, а той да ме превземе с много нежност и галантност, и да ми доказва обичта си”, копнее да й се случи бившия кадър на „Народния театър”.

След като разбрал какви ги говори доскорошната му любовница, Сашо Майнезата не бил на себе си от яд, разкриват близки до бизнесмена. Думите й буквално се забили в гърба му като отровна стрела, жалят го и негови приятели. Милионерът, който е цели двадесет и пет години по-възрастен от Елен се надявал, макар и тайно, двамата отново да се съберат, пише "Уикенд".elen

Припомняме, че връзката им продължи шест години, като в нея имаше повече катаклизми, изневери и раздели. Накрая възрастния мъж и красивата му приятелка се разделиха грозно, като той я обвини, че паралелно е въртяла любов с още няколко млади мъже. Самата Елен Колева също открито заговори за връзката им, като по маниера си все пак не споменава името на богатия си любовник. Но всеки разбра, че думите й се отнасят не за кого да е, а за Александър Найденов, научи и Kluiki.bg.

С болка в сърцето актрисата разкри, че е била предавана, лъгана, но е преживяла и много романтика, както и куп красиви моменти. Заради тях тя препоръчва на екс приятеля си да се оттегли с достойнство и да спре да плюе по нея. В противен случай той ще продължи да е все така смешен, неприятен и само ще „спечели” подигравките на околните.

За актрисата изминалата година е белязана с много драми в личен аспект, но и много житейски драми. Вече се е научила да цени истинските приятели, които не я изоставят в трудните моменти. А напротив, дават й своето рамо и подкрепа, като се опитват да направят живота по-светъл и спокоен. Елен Колева е категорична, че за нея парите не са фикс идея. Може с малко и с повече, но по-важно е да съхрани себе си, и запази достойнството си.

Елен Колева още веднъж закопа бизнесмена, като разкри, че още не е открила любовта на живота си. Относно бъдещето се надява на повече светлина и късмет. Има представления, въпреки че вече не е на щат в Народния театър. Разчита и на помощта на майка си, защото няма мъж до себе си. Но вярва, че красавеца, който ще се появи, ще й донесе нужното спокойствие, щастие и радост в живота.