Иво Аръков е повече от разочарован и нещастен от липсата на любов в своя живот!

Въпреки че все още е прекалено млад, за да се нарече "стар ерген", статутът на необвързан изобщо не се нрави на Иво Аръков. Той всеки ден страдал за това, че няма жена до себе си, разкриват близките му. Актьорът опитвал да срещне любимата жена, излизал непрестанно по заведения, но там не виждал това, което търси. Иво бил много разочарован, че всяка дама, която заговори, веднага изпадала в екстаз, тъй като го била гледала във "ВИП Брадър". Това отблъсквало много бившия на Мика, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_333667" align="alignright" width="300" class=" "]Иво Аръков страда, че не е влюбен Иво Аръков страда, че не е влюбен[/caption]

"Иво иска нормално момиче, което изобщо не знае какъв е и с какво се занимава. Само така той може да бъде сигурен, че жената до него наистина го обича заради същността му, а не заради някакви стремежи към слава. Откакто е излязъл от Къщата, непрестанно му се лепят различни красавици, но Иво не си е харесал още никоя, твърде елементарни са му всичките." - разкрива приятел на актьора.

Мълвата твърди, че 26-годишният риалити герой бил толкова зле от мисълта, че няма жена, която да го обича, че често се затварял у дома с дни и не говорил с никого нито лично, нито по интернет. Липсата на любов му се отразявала твърде зле и семейството му вече започнало да се притеснява за него, защото той говори прочувствени неща пред всекиго.

"Мога да кажа, че страдам много за нея - жената, която искам да бъде моята вечна любов. Търся я навсякъде, но я няма, не издържам вече..." - твърдял Иво Аръков под път и над път.

Той вече бил излязъл на няколко срещи, които не са претърпели някакво продължение, защото въпросните жени не били особено надарени умствено, какъвто Иво Аръков доказа, че е по време на "ВИП Брадър".