Колежка на Денис Ризов му посвети книга! Става дума за Нели от предаването "Търси се" на Би Ти Ви, която от около две години събира материал, за да напише книга, посветена на Денис Ризов.

Самият Денис разказва с интерес за това. Той и Нели са колеги и приятели от години. Денис е продуцент на предаването "Търси се", където Нели и Меги са водещи. А преди това те са работели така и в други телевизии в този състав.

Денис Ризов разказва пред изданието "Монитор", че книгата, която е посветена на него, ще бъде нещо като самото предаване "Търси се", различни близки хора на Денис ще споделят и коментират моменти от живота си с музиканта. Освен това самият музикант, водещ и продуцент ще коментира техните думи и така, след като авторката Нели подбере най-интересните истории в общо текст, въпросната книга ще бъде издадена.

[caption id="attachment_333675" align="alignright" width="300" class=" "]Скоро ще излезе книга посветена на Денис Ризов Скоро ще излезе книга, посветена на Денис Ризов[/caption]

Това ще бъде нещо и като книга - биография на Денис Ризов, в която ще присъстват моменти от създаването и ранното развитие на група "Ахат", любовта и връзките на продуцента, брака му, семейството, разделите, както и неговите изяви на телевизионния екран, но засега структурата на изданието не е изградена.

[caption id="attachment_333674" align="alignleft" width="300" class=" "]Двойката Денис Ризов и Наталия Симеонова остава интересна въпреки раздялата им Двойката Денис Ризов и Наталия Симеонова остава интересна въпреки раздялата им[/caption]

Предполага се, че книгата, посветена на Денис Ризов, би предизвикала интерес заради популярността на Денис, а също и на жена му Наталия Симеонова. Двамата имат бурни отношения, които са интересни за мнозина. Освен това Денис Ризов е част от една от най-емблематичните групи на съвременната ни рок сцена и има доста почитатели и последователи с музикалното си присъствие и влияние, счита Клюки.бг. Факт е, че група "Ахат" са вдъхновение за много други музиканти след тях чак до днес. Каква обаче е цялата истина за живота на Денис Ризов, ще можем да узнаем само в книгата за него.