Мария вдигна сватба невиждана по мащаб и лукс в гилдията, бившият й – на самотен остров на края на света

Мария само преди девет години трепереше от вълнение, че е станала госпожа Андонова. Тогава беше много млада, влюбена, а избраникът й Митко беше като излязъл от приказка – млад, красив, богат и страстен.

Сватбата им беше приказка, роди им се след известно време малката принцеса Марая и двойката изглеждаше като една от най-стабилните в бранша, помни kliuki.bg.

Балонът обаче се спука и след неочакван развод се разбра, че Митко е влюбен в красавицата Никол. Мария бързичко се утеши в прегръдките на Християн Гущеров.

Бившите съпрузи бяха в нещо като в Студена война, но си спестиха публичните панаири. На Митко му се роди син, Мария мъдро говореше за бебето като „малък ангел”, а Марая на спокойствие можеше да се радва на малкото си братче.

През 2014-та бизнесменът Андонов очаквано каза своето „Да” за втори път. Бизнесменът направи интересен избор - церемонията се състоя на романтичен остров, по време на дълго планираното пътуване. Булката сияеше от щастие и любов, малкият Ивайло беше шафер, а цялата сватба беше празник за шепа избрани хора. Наглед скромното събитие всъщност беше истинска екзотична приказка. Никол с основание нарече сватбения си албум „Имало едно време” и двойката получи заслужени поздравления за стила си. mitko i nikol (Small)

mitko i nikol 2 (Small)

mitko i nikol 3 (Small)

mitko i nikol 4 (Small)

mitko i nikol 5 (Small)

mitko i nikol 6 (Small)

mitko i nikol 7 (Small)

mitko i nikol 8 (Small)

mitko i nikol 9 (Small)

mitko i nikol 10 (Small)

mitko i nikol 11 (Small)

mitko i nikol 12 (Small)

mitko i nikol 13 (Small) Само година по-късно Мария вдигна такава сватба, че сега хиляди родни златотърсачки си лягат с молитва да им се случи нещо подобно. Младата госпожа Гущерова рискува едно малко състояние от богатството на фамилията, но спретна невиждана досега сватбена седмица. Тържествата продължиха няколко дена, а коментарите скоро няма да заглъхнат. maria - bulka

maria - celuvka

maria - gost

maria - gosti

maria - parvi tanc

maria - sem

maria - torata maria - azis 2

maria - azis svatbata na maria bulka 2 Едната сватба беше на брега на морето, другата - в сърцето на София посред зимата. Празникът на Митко беше оповестен след като приключи, на Мария – побърка светските хроники месец преди това. И двете тържества изглеждат като образци за сватбени церемонии. Младите момичета просто трябва да изберат – да избягат на края на света с любимия или да...се опитат да достигнат Мария.