Анонимен гост разкри първите подробности от сватбата на Мария и Християн Гущеров!

Най-щастливият ден за Мария и Християн Гущеров премина под знака на любовта и разкоша. Но имаше момент, който озадачи силно гостите. Или поне тези, които в средата на тържеството забелязаха сълзите в очите на Мария и старанието на майка й да я утеши. Кой разплака Мария на собствената й сватба - този въпрос не оставил на мира очевидците, докато не станало ясно, че певицата изпаднала в носталгия за баща си.

Анонимен гост на сватбата разкри, че Мария сама не пожелала присъствието на баща си Панайот Киров в най-важния ден от живота си. Миньончето на фолка от години е обидено на татко си - известният борец от близкото минало, който ги зарязал с майка й още докато Мария била съвсем мъничка.

[caption id="attachment_333717" align="alignright" width="300"]Къде и как се ожениха Мария и бившият й Мария не можа да се сдържи и се разплака за баща си на сватбата[/caption]

"Йорданка и Панайот Киров са се взели съвсем млади. Тя роди едва на 19 години и скоро след това двамата се разведоха. И Мария, и сестра й така и не намериха сили в себе си, за да простят и да се сближат с баща си. Въпреки това обаче, като всяка булка, Мария нямаше как да забрави, че татко й не я е отвел до олтара. Тя се разчувства за миг, разплака се, но за щастие малко от гостите видяха този момент на слабост", разказва присъстващ на събитието в събота.

Явно дори подаръците на обща стойност за над един милион лева, не са успели да откъснат изцяло Мария от чувствата и размислите, които биха вълнували всяка една младоженка на нейното място.

Що се отнася до самата сватба обаче, Мария и Християн Гущеров търпят, както похвали, така и много критики. Луксът и разкошът на тържеството са неоспорими, но всичко това изобщо не се съчетавало с кръчмарските ритми, огласящи изискания ресторант до малките часове на нощта, пише вестник "Всеки ден".

"Музиката беше пълна лудница, ужас. Как си представяте баладите на Васил Найденов, редуващи се с мазните кючеци на Азис в стил "Напипай го"?! Пълен абсурд! По-голям кич от този нямаше как да съществува. А и водещият Драго Чая така преиграваше, че лошо да ти стане", коментира присъстващият на сватбата на Мария и Християн Гущеров.