Преслава нарече звездата на конкурентите „Най-голямата”, вместо да й звъни и да я утешава с празни думи

Преслава развълнува Софи Маринова с рядък жест.

Дежурната Певица на годината на „Пайнер” показа колегиалност – рядка в нейните среди, видя kliuki.bg. След тежката загуба, която преживя Ромският славей, конкурентката не й звънна с утешителни думи, а предпочете да я зарадва онлайн.

Преслава знае, че каквото й да каже няма да успокои Софи Маринова, която още се възстановява психически, защото се раздели с мечтата за второ бебе (засега). Вместо да я притеснява с телефонни обаждания и съчувствени постове във Фейсбук, по-младата изпълнителка избра нетрадиционен начин да покаже подкрепа.

[caption id="attachment_333736" align="aligncenter" width="300"]Преслава зарадва Софи Маринова На Преслава не й трябва да доказва надмощие[/caption]

Преслава публикува част от лично парти, на което пее с приятели парчето на колежката си – „Без теб”. Коментарът към него е еднозначен: „Поздрав за най-голямата - Софи Маринова!”.

Докато останалите изпълнителки в бранша плетат интриги, състезават се със злостни коментари и си правят номера, за да докажат „кой е по-по-най”, любимката от „Пайнер” без проблем призна първенството на по-опитната. Жестът й мина незабелязано за повечето, но не и за общия им приятел Азис.

Той намекна за него и в придаването „Папараци”, където се завърна в ролята си на интервюиращ. Азис измъкна преди седмица признание от Преслава, че не одобрява поведението на Камелия, но спрямо другите от гилдията тя не пожела да каже и дума накриво.

Галена била харесвана колкото нея, Джена не поръчвала грозни провокации, събирала се с колеги и ходели на участия на Азис. Тази, която е особено скъпа на сърцето й обаче се оказа Софи Маринова.

Ромската перла е слабост на всички в гилдията си. Въпреки недостатъците и споровете, които провокира с личния си живот, Софи се възприема като чиста душа, на която се прощават лесно дори грешките.

Преслава е далеч по-дискретна от нея по отношение на любовта и плановете си, но въпреки различията си, симпатията им е голяма и доказано взаимна: