Алисия избра най-скандалния начин да си отмъсти, че не беше поканена на сватбата на Мария и Християн Гущеров!

Поп фолк дивата Алисия направи нещо наистина нечувано от яд, че не получи покана за сватбата на Мария и Християн Гущеров в събота. Без да се замисли, че думите й ще рефлектират не само върху Мария и Гущеров, но и върху връзката й с Ники Михайлов, певицата разказа пикантни подробности пред свои близки приятелки само дни след голямото събитие в клана Гущерови.

А именно - бившата жена на Валери Божинов разкрила тайната, че новият съпруг на Мария още има чувства към нея. "Подробностите, които Алисия сподели, станаха достояние за ушите на най-неподходящите хора - известни клюкарки от столичния елит. И, разбира се, разказът й моментално стана достояние на всички, макар че действието се е развило преди години", побързаха да коментират злите езици.

[caption id="attachment_333762" align="alignright" width="222"]Алисия Алисия избра "най-подходящия" момент да се похвали с миналото си[/caption]

За да се похвали като всяка уважаваща себе си силиконка, Алисия разкрила, че Християн Гущеров лапнал по нея още преди тя да стане известна в музикалните среди. Двамата се срещнали в популярното си за времето заведение на улица "Костенски водопад", а Алисия още обитавала дома си в квартал "Дружба" в столицата.

Тъкмо там Алисия често пъти канела милионера, който се скъсвал да я ухажва като редовно я ескортирал с мерцедеса си и й подарявал прескъпи подаръци - най-любимият, от които бил особено модерен за онова време модел на "Нокиа". Тя толкова се впечатлила от технологичната играчка, че си я пазела като реликва и до ден днешен, разказват свидетелите на изповедта й.

Така и не става ясно обаче, дали Алисия съжалява, че е изоставила Християн Гущеров и е изпуснала такава апетитна партия. Защото връзката между двамата приключила по нейно желание. Тъкмо тогава тя срещнала обещаващия футболист Валери Божинов и моментално хлътнала по него. А и момчето можело да се похвали с далеч по-завидна физика от наследника на клана Гущерови.

"Като я слушахме как говори, Алисия май още тъгува по изгубената любов от време на време. А и с Хриси имаше къде-къде по-добра перспектива, отколкото с Ники Михайлов. Но уви - прави са хората като казват, че ум царува, но и патки пасе", шушукат столичните клюкари.

Каквато и да е истината обаче, дори и самият Гущеров все още да има чувства към Алисия, постъпката й е скандална и непростима. Човекът се ожени само преди ден, а разкритията на певицата показват единствено завист и слабост, нищо друго.