Нечувано: Алисия разказа пикантни подробности от връзката си с Гущеров!

2

Алисия избра най-скандалния начин да си отмъсти, че не беше поканена на сватбата на Мария и Християн Гущеров!

Поп фолк дивата Алисия направи нещо наистина нечувано от яд, че не получи покана за сватбата на Мария и Християн Гущеров в събота. Без да се замисли, че думите й ще рефлектират не само върху Мария и Гущеров, но и върху връзката й с Ники Михайлов, певицата разказа пикантни подробности пред свои близки приятелки само дни след голямото събитие в клана Гущерови.

А именно – бившата жена на Валери Божинов разкрила тайната, че новият съпруг на Мария още има чувства към нея. „Подробностите, които Алисия сподели, станаха достояние за ушите на най-неподходящите хора – известни клюкарки от столичния елит. И, разбира се, разказът й моментално стана достояние на всички, макар че действието се е развило преди години“, побързаха да коментират злите езици.

Алисия
Алисия избра „най-подходящия“ момент да се похвали с миналото си

За да се похвали като всяка уважаваща себе си силиконка, Алисия разкрила, че Християн Гущеров лапнал по нея още преди тя да стане известна в музикалните среди. Двамата се срещнали в популярното си за времето заведение на улица „Костенски водопад“, а Алисия още обитавала дома си в квартал „Дружба“ в столицата.

Тъкмо там Алисия често пъти канела милионера, който се скъсвал да я ухажва като редовно я ескортирал с мерцедеса си и й подарявал прескъпи подаръци – най-любимият, от които бил особено модерен за онова време модел на „Нокиа“. Тя толкова се впечатлила от технологичната играчка, че си я пазела като реликва и до ден днешен, разказват свидетелите на изповедта й.

Така и не става ясно обаче, дали Алисия съжалява, че е изоставила Християн Гущеров и е изпуснала такава апетитна партия. Защото връзката между двамата приключила по нейно желание. Тъкмо тогава тя срещнала обещаващия футболист Валери Божинов и моментално хлътнала по него. А и момчето можело да се похвали с далеч по-завидна физика от наследника на клана Гущерови.

„Като я слушахме как говори, Алисия май още тъгува по изгубената любов от време на време. А и с Хриси имаше къде-къде по-добра перспектива, отколкото с Ники Михайлов. Но уви – прави са хората като казват, че ум царува, но и патки пасе“, шушукат столичните клюкари.

Каквато и да е истината обаче, дори и самият Гущеров все още да има чувства към Алисия, постъпката й е скандална и непростима. Човекът се ожени само преди ден, а разкритията на певицата показват единствено завист и слабост, нищо друго.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
 1. Elinor Takova казва

  glupavi hora ste…zashto vi e da pravite intrigi sled 100 godini?a i Hristiqn beshe mnogo slab i gotin kato beshe s Ali.bil e 20 godishen.vseki ima minalo….

 2. Hili казва

  Момчета, не пазарувайте момичета!…
  Това е много глупаво.
  Не ми се ще да мисля, че всички мъже са толкова тъпи, да пазаруват фол певички.
  Какво си говорите с тях? Тази връзка удовлетворявали ви?
  Да?
  Значи го заслужавате.
  Ум с пари не се купува.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.