Диляна Попова и Асен Блатечки спряха с играта на котка и мишка

Диляна Попова и Асен Блатечки остават в историята като най-одумваната и скандална двойка. Един от най-желаните мъже изостави окончателно детето и любовницата си, която го дари със син. Актьорът от „Стъклен дом” избра уютния пристан и да не се отделя повече от законното си семейство. „Явно не е писано на Асен и Диляна да са заедно! Правиха безброй опити, но нещата в края на краищата си дойдоха на мястото”, коментират колегите му от гилдията.

Люшканията на актьора, неадекватното му на моменти поведение заради двете семейства, прибежките до апартамента на моделката в края на краищата достигнаха своя край. Той избра къде да остане и то точно на коледно-новогодишните празници. Асен Блатечки предпочете да изкара най-светлия християнски празник Коледа и Нова година при първата си жена, режисьорката и обожаваната си дъщеря Катерина, пише Pik.bg.

[caption id="attachment_333765" align="aligncenter" width="300"]Деляна Попова показа червен картон на Асен Диляна Попова показа червен картон на Асен[/caption]

Тази негова реакция вбесила до краен предел моделката, която накрая не се стърпяла и му спретнала чутовен скандал. „Повече да не си стъпил в дома ми! Ще скрия малкия Борил от теб и никога няма да го видиш!”, крещяла Деляна, а писъците й огласявали чак съседните апартаменти, разказват комшии, разбра Kluiki.bg.

Незаинтересоваността на актьора и капризния нрав на манекенката често предизвикали огън и жупел, когато двамата все пак се събирали заедно. „Ясно е като бял ден, че двамата не могат да мелят брашно. Асен е независим, обича да прави щуроти и после някой да му прощава. Диляна е капризна, егоцентрична и обича, като всяка красива жена да й се угажда и да я слушат.Няма прошка, няма компромис. По-добре и за двамата е да се разделят, докато е време”, коментират и близки до двойката.

Асен Блатечки не се отказал от задълженията си и плаща редовно издръжка на Диляна за малкия си син Борил. Но това изобщо не било достатъчно за манекенката. Отглеждането на едно бебе изисква куп грижи и само средствата не изчерпват отговорностите. „А Асен не го е грижа, вижда Борил само един или два пъти през месеца, като го прави, когато му скимне.

Идва при сина си по всяко време на денонощието. Диляна търпя, търпя пък й писна от безхаберието му”, оправдават я най-близките й.Затова Деляна Попова решила окончателно да скъса всякакви отношения с Асен, дори и приятелските. Красавицата се заканила категорично да направи така, че повече Асен Блатечки да не се вижда със сина си.