Слави  Трифонов съвсем го закъса

Слави Трифонов е в отчайващо състояние. Водещият на „Шоуто на Слави” вече не се отделя от удобния си стол зад бюрото, докато върви предаването. Преди Дългия слизаше от ескалатора, при старта на шоуто и дори в края на шоуто прав поздравяваше зрителите в студиото. Дори изправен си разказваше и традиционния виц. Но в последно време здравето на Слави Трифонов съвсем се е влошило и гологлавия шоумен не става от бюрото, а е прикован за стола си през цялото време, докато върви шоуто по Би Ти Ви, пише Всеки ден.

Според близки до кухнята на развлекателното предаване Слави Трифонов вече не успява да стои прав на краката си . Откакто през 2008 година му откриха диагнозата множествена склероза, състоянието на Дългия се влошава главоломно. Досега, благодарение на финансовите си възможности той успява ше да се лекува, но симптомите на болестта говорят за непоправими последствия върху организма.

[caption id="attachment_333772" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не става от стола си Слави Трифонов не става от стола си[/caption]

Освен очите, коварното заболяване го удря яко и в краката, доверяват близки до шоумена. Именно заради нестабилността в долните си крайници и последвалото куцукане, Дългия премахнал стълбите, по които слизаше и беше представян от Годжи или Маестрото. После наредил да сложат ескалатор, но вече и по него не може да се качва, разкриват истината подчинените му.

Хора, които присъстват в студиото при записите разказват, че Слави Трифонов не само едвам се влачел, но буквално се тътрузил, научи Kluiki.bg. Той успявал да се предвижва само с помощта на бастун, дори бил подкрепян от подчинените си, за да се движи насам-натам. Поради тази причина гологлавия шоумен оставял прикован зад бюрото си почти през цялото време и не мърдал и за миг от удобното си място зад него.

Здравословните му проблеми наистина са сериозни, признават и подчинените му. Лекарите все пак дават добри прогнози за състоянието на Слави Трифонов. Според специалистите тези проблеми са временни и характерни за болестта. Имало моменти, когато губел контрол над движението на крайниците и други положения, при които се чувствал сравнително добре. Периодите на обездвижване са по-скоро болезнени, отколкото фатални, твърдят и близките на Слави Трифонов, които все пак са притеснени за неговото физическо здраве.