Емануела не можа да се опази дълго време, но Теодора последва примера на Ирина Тенчева

Емануела не успя да крие дълго време, че носи престолонаследника на клана Диневи. Новината за бременността й се оповести едновременно с потресаващия факт чие дете ще ражда. Димитър Динев – младши вече се ползва с привилегията да е единственият шеф на своенравната певица, но скоро ще си има приятелче в игрите, научи kliuki.bg.

Теодора изненада публиката с прекрасна и явно доста добре пазена сладка тайна. Певицата, която ужким още се възстановяваше след дългогодишната връзка с Ненчо Касъмов, се оказа бременна...в шестия месец, разкриха я от lifestyle.bg.

По примера на Ирина Тенчева, синеоката изпълнителка избра да запази щастливата вест, колкото може повече. Теодора може би се е притеснила от нещастията, които сполетяха одумваните бременности и на Златка Димитрова, и на Софи Маринова. teodora Певицата пожела да сподели само, че остават само три месеца до времето, когато ще гушне първа рожба. Вместо да се нареди на опашката като клиентка на частен медицински център в столицата като мнозина популярни дами у нас, Теодора взе решение да направи детенцето си американски гражданин. teodora 2 Таткото на бебето се казва Иво и живее от дълго време зад Океана. Теодора вече е отпътувала при него и ще остане до пролетта, когато се роди бебето им. teodora 4 Певицата не само не смята да напуска родината завинаги, но планира веднага щом се възстанови - да се върне на сцена. Вместо да се наслаждава на удобна анонимност и пълно спокойствие, певицата вече гласяла проекти. Още това лято планирала да запише песни, вместо да потъне в памперси и биберони. teodora 5 Колежката й Емануела пък напротив – в момента е отдадена изцяло на синовете си. Баткото Христо няма нужда от постоянния й надзор, но бебето Митко е окупирало почти цялото й внимание. Мъникът вече направи своя светски дебют, благодарение на мама. Дали ще постъпи Теодора като Емнуела обаче – това все още е загадка.