Ивелина Колева последва плашещия пример на по-известната си сестра в слабеенето

Ивелина Колева направи мечешка услуга на едничкото си дете. След като се пристръсти към ударното слабеене, превръща в мания здравословния живот на дъщеря си.

Народната певица последва примера на сестра си в борбата с килограмите. Каката научи безценната тайна на Преслава (която само се ограничавала, видите ли) и скорострелно мина от категория „пухкавелка” в тази на анорексичките.

При Ивелина Колева нещата далеч не стигат такива плашещи крайности като при сестричката й, но фактите са си факти – и двете добруджанки се стопиха до неузнаваемост. Вече никой не може да им прави намеци, че по тях има „доста място за любов”.

Злостна клюка обвързаха манекенските им размери или със забранени хапчета,ь или опасни вещества. Преслава, разбира се, отрича да е доближавала дрога и на една ръка разстояние, но Анн- Джи й посвети доста нелицеприятна песен по въпроса, помни kliuki.bg.

Ивелина Колева стои настрана от интригите, но стана ясно, че фамилната обремененост с килограмите й е тежала доста – в пряк и преносен смисъл. Злобните коментарчета на наточените мадами, нетактичните момчета и безформените дрехи са й носели дълго време много неприятни емоции.

Ивелина Колева изглежда готова на всичко дъщеря й да не преживее нейното тъжно юношество и от сега я дресира във фитнес-залата. viki_ivelina koleva 2

viki_ivelina koleva 3

viki_ivelina koleva Малката Вики като едничката племенница на Преслава получава всичко, което поиска от леля. Момиченцето има право на маркови дрешки, часове в мола и детските клубове, скъпи подаръци от чужбина и каквото друго ви хрумне! Пица и кола обаче – в никакъв случай!

Ивелина Колева не само строява детето във фитнеса, но и внимава много с храната й. Преслава, която обожава племенницата си, не оспорва волята на кака. Тя винаги е твърдяла, че с малката Вики си приличат ужасно много.

За жалост на фамилията обаче, детето преди да поднови таланта на мама и леля, ще наследи предимно комплексите от външния им вид.