Цветелина Грахич получи най-големия подарък - пръстен и предложение за брак!

Най-очакваният подарък от всяка жена - това получи беквокалистката на Слави Трифонов Цветелина Грахич, която вече е щастливо сгодена. Бъдещите младоженци пазеха в тайна събитието, случило се малко преди Коледа миналата година, когато любимият на певицата Кристиян Шаламанов коленичил и подарил прекрасния пръстен на Цветелина Грахич.

[caption id="attachment_333814" align="alignright" width="225"]Цветелина Грахич Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов вече са официално сгодени[/caption]

"Това е най-щастливият ден в целия ми живот. Денят, който чака и за който си мечтае всяка обичана жена. Предложи ми мъжът, когото чаках и търсих цял живот. И този мъж е Кристиян Шаламанов", написа лично в страницата си в социалната мрежа преливащата от радост годеница.

Цветелина Грахич показа и самите пръстени, които са много нежни и стилни, а върху всеки от тях е гравирано името на Цветелина и Кристиян, видя Kliuki.bg.

Припомняме, че Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов са заедно повече от година, а момчето е музикант в оркестър "Рико Бенд". И въпреки, че колегите й от Ку-ку бенд и лично Слави Трифонов първоначално я карали да размисли, защото това е наистина сериозно решение, Цветелина Грахич и за миг не се подвоумила - моментално прегърнала Кристиян и извикала едно голямо "Да".

Към момента още не е ясна точната дата на сватбата, но тя със сигурност ще бъде насрочена за след големия концерт на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в "Арена Армеец" през април.

[caption id="attachment_333815" align="aligncenter" width="168"]Ето ги и красивите пръстени на щастривата двойка Ето ги и красивите пръстени на щастривата двойка[/caption] [caption id="attachment_333816" align="aligncenter" width="168"]Цветелина Грахич засне прекрасните бижута за своите почитатели и приятели в социалната мрежа Цветелина Грахич засне прекрасните бижута за своите почитатели и приятели в социалната мрежа[/caption] [caption id="attachment_333817" align="aligncenter" width="300"]Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов ще сключат брак тази година Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов ще сключат брак тази година[/caption] [caption id="attachment_333818" align="aligncenter" width="223"]Щастливото утро на бъдещата булка и госпожа Шаламанова Щастливото утро на бъдещата булка и госпожа Шаламанова[/caption] [caption id="attachment_333819" align="aligncenter" width="225"]Влюбените сладури не изпускат ръцете си една от друга. Да им е честито! Влюбените сладури не изпускат ръцете си една от друга. Да им е честито![/caption]

Цветелина Грахич е двойно щастлива, защото има пълната подкрепа и одобрение на родителите си, които буквално обикнали Кристиян Шаламанов като свой роден син. Бъдещата булка е в трепетно очакване на големия ден в живота си, който макар и да не бъде толкова разточителен и разкошен като на Мария и Християн Гущеров, със сигурност ще й донесе мвого щастие.