Мария и Християн Гущеров се венчаха в събота, но няколко дни след това булката още е притеснена!

Мария или госпожа Гущерова, както вече спокойно може да я наричаме, хвърли сянка на съмнение върху безоблачното си щастие. Припомняме, че най-щастливият ден за нея бе тази събота, когато тя и Християн Гущеров вдигнаха тежката си сватба с около 300 гости.

Младоженците получиха подаръци за над един милион лева и се заклеха пред всички с романтичния обет "Аз с теб и ти с мен - завиваги!", както издаде в интервю за списание "Блясък" самата Мария. Тя обаче пропусна да спомене причината за тревожността си от няколко дни насам, а тя е лошият знак по време на сватбата й, разкриха присъстващи на тържеството.

[caption id="attachment_333826" align="alignright" width="300"]Мария Гости изплашиха Мария, че поканата към Драго Чая за водещ, може да изиграе лош късмет в брачния й път[/caption]

Докато Мария и Християн Гущеров изобщо не повярваха на поверието, че да им кумуват бащата на младоженика Добромир Гущеров и младата му съпруга Дияна, не е на добро, то певицата падна духом от съвсем различна и неочаквана поличба, научи Kliuki.bg.

По време на тържеството за сватбата, водещ на церемонията бе небезизвестният Драгомир Драганов или Драго Чая. И точно той се яви лошият знак на венчавката. "Не беше добре Мария и Хриси да канят Драго Чая. Нима тя забрави, че той беше водещ и на първата й сватба с Димитър Андонов, която завърши с раздяла и скоропостижен развод?!", обсъждали няколко от гостенките на сватбата, чиито думи Мария случайно дочула.

Оттогава това й се било забило като трън в мозъка и хубавото миньонче дори споделила тревогата си със своя законен съпруг. "Християн Гущеров е традиционалист и консервативен човек. Той не вярва на такива глупости и бабини деветини. Първо се разсмя на страховете на Мария, а после дори й се скара да не си внушава глупости и да не предизвиква съдбата", разкрива анонимен гост от сватбата на Мария и Християн Гущеров.

Че по принцип не е хубаво да повтаряш едни и същи неща от старата и предишната си венчавка, това го знае всеки. Но ние също вярваме, че е далеч по-важно двама души да се обичат. И че любовта им е единствената сила, която може да се пребори с всякакви поличби и суеверия.