Слави Трифонов продължава да тормози съзнанието на Марта Вачкова

Слави Трифонов продължава да тормози съзнанието на Марта Вачкова
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов никога няма да получи прошка от своята бивша колежка Мартина Вачкова!

Едно от най-големите явления в шоубизнеса на България през последните 20 години се казва Слави Трифонов. Личността на Дългия обаче е широко обсъждана през всичкото това време. Много зрители го обожават заради това, което прави. Повечето от хората, които са работили с него обаче, го ненавиждат, защото манията му за власт го кара да потъпква дори приятели и да не се съобразява с абсолютно нищо пред себе си.

Ненавистта към Слави Трифонов все още преследва Мартина Вачкова

Ненавистта към Слави Трифонов все още преследва Мартина Вачкова

Една от тези, които се превърнаха от приятел във враг на Слави Трифонов, е Мартина Вачкова. Враждата им започна след раздялата им през средата на 90-те години, когато Дългия не издържа да работи в екип и реши да направи „Хъшове“, напускайки „Каналето“. Тогава всички негови колеги от комедийното шоу по Канал 1 се обявиха против Слави. Онова, което най-вече засегна Марта Вачкова обаче, се случи малко по-късно, когато Дългия започна да се гаври с нея и килограмите й в „Шоуто на Слави“. Това тормози щерката на Григор Вачков и до днес.

„Той нямаше право да се подиграва нито с нея, нито с останалите от бившите си колеги. Тези хора бяха негови партньори, без тях той щеше да бъде никой. Липсата на интелект обаче при Слави си личи много. Колкото и пари да спечелиш, каквато и слава да придобиеш, класа не може да си вземеш, човек се ражда с нея.“ – споделя приятелка на Мартина Вачкова.

Слави Трифонов бе на път да се сдобри с повечето хора от „Каналето“, но тогава дойде неочакваният удар от Марта в ефир. Преди няколко години тя го нарече „човек от провинцията, пълен с комплекси“ и така томахавката не беше заровена. Единствено Камен Воденичаров се сдобри с Дългия, по незнайни и досега причини.

„Слави Трифонов нямаше да стигне дотук, ако робуваше на правилата и на някакви познанства. Мисля, че повечето хора се обиждат несправедливо. Това са хора без никакво чувство за самоирония, а ако го нямаш, нямаш и чувство за хумор. Слави прави шоу, нормално е понякога да се подиграва с известни личности. Това не значи, че той наистина мисли това за тях. Трябва да се прави разлика между работата и личния живот.“ – коментира един от големите фенове на Слави.

Равносметката за Трифонов е огромен успех в шоубизнеса и един куп провалени приятелства. Това е пътят, който той сам избра за себе си, установи Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Слави Трифонов продължава да тормози съзнанието на Марта Вачкова”

  1. Siyka Kuzova

    юни 07. 2015

    Слави Трифонов е човек, лишен от всякакво чувство за МОРАЛ, той не знае какво е това…

  2. SPIRIUS

    юни 08. 2015

    ПростаККК

Добавете коментар