Слави Трифонов никога няма да получи прошка от своята бивша колежка Мартина Вачкова!

Едно от най-големите явления в шоубизнеса на България през последните 20 години се казва Слави Трифонов. Личността на Дългия обаче е широко обсъждана през всичкото това време. Много зрители го обожават заради това, което прави. Повечето от хората, които са работили с него обаче, го ненавиждат, защото манията му за власт го кара да потъпква дори приятели и да не се съобразява с абсолютно нищо пред себе си.

[caption id="attachment_333839" align="alignright" width="300" class=" "]Ненавистта към Слави Трифонов все още преследва Мартина Вачкова Ненавистта към Слави Трифонов все още преследва Мартина Вачкова[/caption]

Една от тези, които се превърнаха от приятел във враг на Слави Трифонов, е Мартина Вачкова. Враждата им започна след раздялата им през средата на 90-те години, когато Дългия не издържа да работи в екип и реши да направи "Хъшове", напускайки "Каналето". Тогава всички негови колеги от комедийното шоу по Канал 1 се обявиха против Слави. Онова, което най-вече засегна Марта Вачкова обаче, се случи малко по-късно, когато Дългия започна да се гаври с нея и килограмите й в "Шоуто на Слави". Това тормози щерката на Григор Вачков и до днес.

"Той нямаше право да се подиграва нито с нея, нито с останалите от бившите си колеги. Тези хора бяха негови партньори, без тях той щеше да бъде никой. Липсата на интелект обаче при Слави си личи много. Колкото и пари да спечелиш, каквато и слава да придобиеш, класа не може да си вземеш, човек се ражда с нея." - споделя приятелка на Мартина Вачкова.

Слави Трифонов бе на път да се сдобри с повечето хора от "Каналето", но тогава дойде неочакваният удар от Марта в ефир. Преди няколко години тя го нарече "човек от провинцията, пълен с комплекси" и така томахавката не беше заровена. Единствено Камен Воденичаров се сдобри с Дългия, по незнайни и досега причини.

"Слави Трифонов нямаше да стигне дотук, ако робуваше на правилата и на някакви познанства. Мисля, че повечето хора се обиждат несправедливо. Това са хора без никакво чувство за самоирония, а ако го нямаш, нямаш и чувство за хумор. Слави прави шоу, нормално е понякога да се подиграва с известни личности. Това не значи, че той наистина мисли това за тях. Трябва да се прави разлика между работата и личния живот." - коментира един от големите фенове на Слави.

Равносметката за Трифонов е огромен успех в шоубизнеса и един куп провалени приятелства. Това е пътят, който той сам избра за себе си, установи Kliuki.bg.