Маги Халваджиян пожела да разубеди Алекс Раева, но тя е непреклонна в решението си!

Певицата и водеща на "Х Фактор" Алекс Раева взе неочаквано решение, което изуми всички и буквално втрещи Маги Халваджиян като продуцент на шоуто. На пръв поглед не се е случило нищо особено - Алекс Раева се зае да направи пълна промяна в живота си като започна с външния си вид. Тя вече е руса и тържествено влезе в отбора на блондинките, предвождани от чаровната Мария Игнатова.

Днес Алекс Раева побърза да се похвали в социалната мрежа с новата си коса, но служители от кухнята на "Х Фактор" доложиха, че й се е наложило да изтърпи голямо конско от Маги Халваджиян по темата, научи Kliuki.bg. Първоначално продуцентът избеснял, защото новият цвят на косите на Алекс Раева автоматично удрял по формата му.

[caption id="attachment_333838" align="alignright" width="300"]Алекс Раева Алекс Раева се изруси, за да скъса с миналото си и Слави Трифонов[/caption]

"Ти луда ли си?! Защо не ме попита първо?! Сега какво - с Мария двете като близначки ли ще се движите по сцената?! Червена повече ти отиваше на всичкото отгоре", ядосвал се Маги Халваджиян, но Алекс Раева не искала и да чуе. Всъщност арменецът бил разтревожен за рейтинга на шоуто и коментарите на колегите от конкурентните телевизии, които щели да го спукат от майтап, че е наредил две еднакви като аптекарски шишета водещи на сцената.

Докато болката на самата Алекс Раева и причината да прибегне до стилиста и боята, е много по-сериозна. Водещата споделила на колежката си Мария Игнатова, че просто иска да приключи веднъж завинаги с миналото си и особено с отношенията и спомените със Слави Трифонов.

Предстоящият грандиозен концерт на Слави Трифонов и Ку-ку бенд разтърсили Алекс Раева из основи, а липсата на покана към нея, я сринала в депресия за цяла седмица. След това обаче тя се изправила на крака, решена да прояви сила и завинаги да зачеркне този етап в живота си, за да може да продължи напред.

"Разбирам я напълно. Алекс понесе голяма болка от Слави Трифонов, от годините заедно, а сега и от факта, че я игнорира за това събитие. Обидата е голяма, но знам, че Алекс Раева е синоним на сила и воля, затова ще успее да забрави и да следва собствения си път. Който ще й донесе много повече щастие", убедена е и самата Мария Игнатова.