Приятелите на футболиста Благо Георгиев направо са потресени

Аверите и колегите на татуирания Благо Георгиев не могат да го познаят. Те недоволстват, че откакто е с красивата ученичка Куини-Алис плейбоя вече не е същия. Свикналият на разгулен живот, забивки и купони до зори се е превърнал дошомошар, цъкат неодобрително приятелите му по чашка в среднощните запои, пише HotArena.net.

Те са потресени, че със славата му на гуляйджия и коцкар вече е свършено. Той е променен до неузнаваемост! „Каквото може да ти стори една жена, никой го не може!”, не спирали да се ядосват най-приближените му партньори по денонощните пиршества. След като стана близък с малката Куини-Алис, ритнитопковеца от раз загърби шумните компании, знойните красавици и буквално е заслепен от младото си гадже.

[caption id="attachment_333848" align="alignright" width="300"]Благо Георгиев е неузнаваем заради Куини-Алис Благо Георгиев е неузнаваем заради Куини-Алис[/caption]

Не е за вярване, но Благо се превърна в чисто нов човек. Играчът на руския тим „Рубин” не спирал да повтаря, че Куини-Алис е жената на живота му и той вече се виждал как остарява до нея.

Футболистът бил толкова омагьосан от манекенката, че не поглеждал към друга, а бързал да се прибере у дома, за да е колкото се може по-дълго с любимата си. Въпреки че двамата били разделяни от големи разстояния, Куини- Алис живее в България, при родителите си, а Благо Георгиев рита в Русия, двамата намирали начин да се срещат често. Припомняме, че около новогодишните празници Благо подари на любимата си една екскурзия в тузарската дестинация Дубай.

Но дори и да се прибирал често в родината, Благо загърбил кръчмите и пиянските запои, както и шумните си приятели. Той отделял цялото си време на любимото момиче. Футболистът бил очарован от поведението и държането, както и от перфектните обноски на Куини-Алис.

След като завърши гимназия тази година и си вземе китапа за средното образование, най-вероятно Куини-Алис ще кандидатства за виза, за да заживее при Благо Георгиев в Русия, категорични са и столични бръмчалки.