Тони Димитрова изживява много тежко отношението на Милен към Магдалена!

В личен план нещата не вървят така успешно за Тони Димитрова. Певицата разкри пред "Уикенд" своята огромна болка в живота. Тя е свързана с щерка й Магдалена, чийто баща изобщо не се сеща за нея. Милен пращал само издръжката, която му е отредил съдът, и това било всичко от него през последните години. Нито се обаждал на Маги, нито се интересувал какво става с нея. Това сериозно наранява изпълнителката на "Ах, морето".

[caption id="attachment_333855" align="alignright" width="300" class=" "]Тони Димитрова изплака голямата своя болка Тони Димитрова изплака голямата своя болка[/caption]

"Той забрави, че е баща на това дете. Не съм го чувала от месеци, а в редките случаи, в които благоволи да ми вдигне телефона, ме лъже най-безцеремонно, че ще се обади на Магдалена. Някои негови постъпки ме обидиха жестоко. Това, че ние с него не сме в добри отношения, не значи, че трябва дъщеря ни да страда." - споделя със сълзи на очи Тони Димитрова.

Причината Милен да се вижда все по-рядко с първородното си дете може би се крие донякъде в това, че има второ семейство. От втората си жена той се сдоби със син и отделял цялото си време в грижите за него, твърди Тони. Това, разбира се, се приема крайно зле от 52-годишната певица и новоизлюпена актриса.

Тони Димитрова се раздели с бащата на щерка си малко след раждането й. Преди 15 години двамата решиха, че е по-добре да отгледат детето си разделени, тъй като пиянските изцепки на Милен са били много. Доста време двамата поддържаха много добри взаимоотношения, но те взимат неочакван обрат преди около 3 години. Тогава Тони се обидила за нещо на Милен, но така и не пожела да разкрие какво е то, узна Kliuki.bg.

"Нашите отношения трябва да са съвсем отделно от тези между Маги и него. Всяко дете има нужда от своя баща. Парите не могат да го компенсират, да не говорим, че само издръжката дава. Аз не искам нищо материално от него, само да бъде близък с детето ни." - разкрива още Тони Димитрова.