Иван Ласкин го удари на странно чувство за хумор след като папараците на Николета заснеха поредната му срамна издънка

Иван Ласкин не премълча поредния удар по неговото самочувствието (и криминалното му досие).

След като папараците на Николета документираха ежедневието му и вмениха на зрителите, че 90% от живота на актьора минава в алкохол, спане и лов, жертвата им не остана безучастна.

Голямата уста на Иван Ласкин не пожали нито най-новата си врагиня, нито продуцентите им във Фейсбук, видя kliuki.bg. След като приятели го уведомиха как е зарадвал зрителите в неделя вечер, половинката на Алекс Сърчаджиева спретна отровно послание в социалната мрежа: laskin Освен дебелия намек за невпечатляващия външен вид на николетините продуценти, актьорът напомни за славното ергенуване на Иван и Андрей. По времето, когато половинката на Ирина Тенчева правеше пиянски изцепки и го съдеха за това, водещият на „Сблъсък” беше лице на кампанията „Не карам пил”. Сега наш Ваньо е тотален трезвеник, но на паметта на Иван Ласкин винаги може да разчиташ!

Николета Лозанова пък само може да бъде щастлива! Единственото, което обича повече от комплиментите и лукса е да я охулва вип-персона. Иван Ласкин направи много за доброто й настроение! Той не си спести дежурното „Разпорета Грозданова”, но после благо добави – „Честит Банго Васил!”

Дебелашкият намек за малцинствения произход на Николета няма лесно да го преглътне и само ще налее още вода в мелницата на тези, които се кълнат, че светската лъвица си е обикновена циганка от Караджово.

Че Иван Ласкин няма да види хонорар от bTV е ясно, но че тепърва му предстоят неприятностите е повече от сигурно. Да го пипнат да кара пил и да звънят на спешен телефон е само началото. Както мнозина са се убедили, Николета е доста злопаметна и изобретателна в отмъщението. Ако Иван Ласкин има грях по-голям от шофирането пил, то папараците със сигурност ще го изтипосат в национален ефир!