Бомба: Жени Калканджиева взриви медиите с шокиращо разкритие!

Бомба: Жени Калканджиева взриви медиите с шокиращо разкритие!
4.6 (91.11%) 9 votes

Жени Калканджиева даде официално интервю, в което шокира всички с истината за съпруга си Стефан Манов – Тачо!

Скандалната съпруга Жени Калканджиева буквално взриви медиите с шокиращото си разкритие за брака и съпруга си Стефан Манов – Тачо. Шестата по красота в света явно вече не издържа мало и голямо да я съжалява и оплаква за това, че видиш ли, благоверният й не знаел как да си държи панталоните закопчани. А последният скандал с връзката на Тачо и Дани Димитрова преля чашата.

„Да, вярно е, че Тачо и Дани бяха заедно. И какво от това?! Аферата им вече приключи. Плюс това тази работа не беше нито любов, нито сериозна връзка, а още по-малко бременност. Няма такова нещо. Ако имаше, Тачо щеше да каже първо на мен. Двамата просто преспаха заедно. Потъркаляха се няколко пъти в чаршафите и толкова. Аз знаех какво се случва, тъй като неведнъж съм заявявала – с Тачо имаме отворен брак“, изстреля открито пред медиите Жени Калканджиева, с което наистина втрещи всички – от близките и приятелите, до феновете си.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева разтресе моралистите с признанието си

Моментално в интернет форумите се появиха възмутени коментари на моралисти, жестоко осъждащи поведението и начина на живот на Жени Калканджиева и Стефан Манов. На тях двамата обаче, явно изобщо не им пука, научи Kliuki.bg.

В откровението си по случая Стефан Манов и Дани Димитрова, Жени Калканджиева дори стигна дотам, че да заяви: „Не, тази манекенка не е бременна от Тачо. Но дори и да беше, какво толкова – той поне прави красиви деца“, визирайки собствения им син Георги.

Наред с възмутените коментари на болшинството читатели, из светските среди на столицата пък се прокрадна слухът, че шестата по хубост говори така, само и само да спаси най-важното в живота си, своето его и достойнство.

„Жени е ревнива жена, като всяка друга. Ще остави тя Тачо да се шляе и да опъва всяка една от моделките й, ама друг път. Я как го натири, когато й кръшна със Зорница Линдарева. И в случая с Дани е същото, но се прави на силна просто“, шушукат из вип-средите на София.


Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Бомба: Жени Калканджиева взриви медиите с шокиращо разкритие!”

 1. Nikolay Petrov

  ян. 21. 2015

  Била шеста, макар че има само една победителка и две подгласнички…А иначе какво чакате от фиктивен брак?

 2. Александра

  ян. 22. 2015

  Шеста в света за 1995 год. а не за вечни времена.Оттогава са минали 19 години и има още 19 шести,които никой не знае и споменава.Стига вече с тези измислени титли!

 3. Vesito Ivanova

  февр. 17. 2015

  до сега да го бях ритнала сто пъти;;

Добавете коментар