Огромен скандал е на път да превърне "Х Фактор" в най-мразеното предаване!

Скандална измама в "Х Фактор" отврати хиляди българи, фенове на предаването, които вече няколко месеца поред се скъсват да изпращат смс-и в подкрепа на любимите си участници - само и само да ги избутат до финала.

Разбира се, смс-те, за които ежедневно апелират членовете на журито Заки, Саня Армутлиева, Мария Илиева, Любо Киров, както и водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, са платени и излизат на данъкоплатеца цифром и словом 1.20 лева за едната бройка. Заблудени фенове обаче, унесени от прекрасния глас на избраника си, се усещат едва, когато им дойде сметката за телефон и се чудят откъде са тези 50, 60, че и 100 лева отгоре.

[caption id="attachment_333890" align="alignright" width="300"]Х Фактор Алекс Раева уж била руса, а ето каква излезе в живото предаване на Х Фактор[/caption]

Всичко щеше да е чудесно, ако парите от смс-те наистина отиваха в полза на участниците. Днес обаче избухна колосалния скандал от факта, че "Х Фактор" се излъчва... на запис! Не на живо, както вярваха всички досега, а на запис, съобщи вестник "България днес".

Доказателството, което отвори очите на хората, е повече от нелепо и неподозирано - а именно косата на водещата Алекс Раева. Както още вчера ви съобщихме, самата певица в понеделник публикува своя снимка в социалната мрежа и се похвали, че вече е минала в отбора на блондинките като колежката си Мария Игнатова.

Алекс Раева си беше руса русичка и това видяха с очите си хиляди хора. За да може същите тези хиляди хора да седнат пред телевизорите си в нощта на елиминациите вчера, за да се набутат с смс-и, както обикновено и изведнъж с потрес да установят, че Алекс Раева не е руса, а със стария си цвят на косата! Невероятно, но факт!

[caption id="attachment_333892" align="aligncenter" width="300"]Ето такава е всъщност косата на Алекс Раева още от понеделник - открийте разликите сами! Ето такава е всъщност косата на Алекс Раева още от понеделник - открийте разликите сами![/caption]

"Какво е това безумие?! Алекс е руса в понеделник и тъмна във вторник. Вие за идиоти ли ни взехте или смятахте, че тъпия българин няма да разбере, че предаването е на запис. Снимано предварително, а после нали ще излъжете тъпите камилчета да пращат ли пращат смс-и", нареждат гневно потребители в мрежата.

Разбира се, от предаването побързаха да отрекат слуховете, че шоуто е на запис с думите, че косата на Алекс Раева просто била така сресана, че изглеждала тъмна. Всъщност обаче била руса. "Косата на Алекс е така боядисана, че като се вдигне малко, не се вижда, че е руса", коментира пиарката на Х Фактор Ани Халваджиян и се закле, че предаването се излъчва на живо.

Каква е истината, нека всеки прецени сам за себе си!