Колосална измама на „Х Фактор“ отврати България! (разкриха какво правят с SMS-те и зрителския вот)

Колосална измама на „Х Фактор“ отврати България! (разкриха какво правят с SMS-те и зрителския вот)
4.7 (93.33%) 6 votes

Огромен скандал е на път да превърне „Х Фактор“ в най-мразеното предаване!

Скандална измама в „Х Фактор“ отврати хиляди българи, фенове на предаването, които вече няколко месеца поред се скъсват да изпращат смс-и в подкрепа на любимите си участници – само и само да ги избутат до финала.

Разбира се, смс-те, за които ежедневно апелират членовете на журито Заки, Саня Армутлиева, Мария Илиева, Любо Киров, както и водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, са платени и излизат на данъкоплатеца цифром и словом 1.20 лева за едната бройка. Заблудени фенове обаче, унесени от прекрасния глас на избраника си, се усещат едва, когато им дойде сметката за телефон и се чудят откъде са тези 50, 60, че и 100 лева отгоре.

Х Фактор

Алекс Раева уж била руса, а ето каква излезе в живото предаване на Х Фактор

Всичко щеше да е чудесно, ако парите от смс-те наистина отиваха в полза на участниците. Днес обаче избухна колосалния скандал от факта, че „Х Фактор“ се излъчва… на запис! Не на живо, както вярваха всички досега, а на запис, съобщи вестник „България днес“.

Доказателството, което отвори очите на хората, е повече от нелепо и неподозирано – а именно косата на водещата Алекс Раева. Както още вчера ви съобщихме, самата певица в понеделник публикува своя снимка в социалната мрежа и се похвали, че вече е минала в отбора на блондинките като колежката си Мария Игнатова.

Алекс Раева си беше руса русичка и това видяха с очите си хиляди хора. За да може същите тези хиляди хора да седнат пред телевизорите си в нощта на елиминациите вчера, за да се набутат с смс-и, както обикновено и изведнъж с потрес да установят, че Алекс Раева не е руса, а със стария си цвят на косата! Невероятно, но факт!

Ето такава е всъщност косата на Алекс Раева още от понеделник - открийте разликите сами!

Ето такава е всъщност косата на Алекс Раева още от понеделник – открийте разликите сами!

„Какво е това безумие?! Алекс е руса в понеделник и тъмна във вторник. Вие за идиоти ли ни взехте или смятахте, че тъпия българин няма да разбере, че предаването е на запис. Снимано предварително, а после нали ще излъжете тъпите камилчета да пращат ли пращат смс-и“, нареждат гневно потребители в мрежата.

Разбира се, от предаването побързаха да отрекат слуховете, че шоуто е на запис с думите, че косата на Алекс Раева просто била така сресана, че изглеждала тъмна. Всъщност обаче била руса. „Косата на Алекс е така боядисана, че като се вдигне малко, не се вижда, че е руса“, коментира пиарката на Х Фактор Ани Халваджиян и се закле, че предаването се излъчва на живо.

Каква е истината, нека всеки прецени сам за себе си!


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Колосална измама на „Х Фактор“ отврати България! (разкриха какво правят с SMS-те и зрителския вот)”

  1. Pavlina Stoicheva-Encheva

    ян. 21. 2015

    То е ясно че се набутваме жестоко с тези смс-и без значение дали са за Х фактор или Бай Брадър. Нагласена е работата още от самото начало.

  2. RzonW

    ян. 22. 2015

    Az zatowa ne pra6tam smsi,l dori i da ne bqha naglaseni nqma da dam za sms 1.2, kakwo se 4udsqt togawa za6to smetkata im e 60 lv.?????

Добавете коментар